IFAAcademy: Χρόνια πολλά με ένα μικρό δώρο

12 Νοεμβρίου 2021

11 Νοεμβρίου: Hμέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Μια ημέρα αφιερωμένη σε όσους μάχονται καθημερινά για τον εκπληκτικό κλάδο της ασφάλισης, που αποτελεί στυλοβάτη της κοινωνίας μας και μοχλό για την πραγματοποίηση και ανάπτυξη των ονείρων μιας οικογένειας ή μιας επιχείρησης.

Κυρίαρχο στοιχείο της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η “κοινωνική” πλευρά της. Αυτή αποτελεί το μοναδικό απαράμιλλο πλεονέκτημα-προνόμιο που ανάγει τον κλάδο σε ένα παντοτινό συμπαραστάτη.

Ασφάλιση σημαίνει να μπορείς να κάνεις όνειρα με ασφάλεια, σημαίνει ακόμα να έχεις την πολυτέλεια να κάνεις θυσίες για το επαγγελματικό σου μέλλον και την δυνατότητα να προστατέψεις την οικογένειά σου. 

Ταυτίζεται ακόμα με όρους ιδιαίτερα σημαντικούς για την καθημερινότητα, όπως πρόληψη, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, η δημιουργία κεφαλαίων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Νιώθεις αυτομάτως πιο ασφαλής, γίνεσαι πιο παραγωγικός και ταυτόχρονα πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε εσάς και σε όλους αυτούς που μάχονται καθημερινά για τον εκπληκτικό αυτόν κλάδο, που αποτελεί στυλοβάτη της κοινωνίας μας και μοχλός για την πραγματοποίηση και ανάπτυξη των ονείρων μιας οικογένειας ή μιας επιχείρησης.

Χρόνια πολλά σε όλους με ανυποχώρητη αισιοδοξία και ανεξάντλητη επιμονή στο να αναβαθμίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ακόμα τον απίστευτα σημαντικό θεσμό της ασφάλισης! 

Ενόψει λοιπόν της σημερινής γιορτής, σας υπενθυμίζουμε το 3D εικονικό συνέδριο μας, το οποίο μπορείτε να παρακαλουθήσετε σε επανάληψη ανά πάσα στιγμή και σας υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες καινοτομίες και εκπλήξεις στα μελλοντικά μας συνέδρια.
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ
Δείτε στο video στιγμιότυπα από το Συνέδριο:
Κι επειδή εδώ στο IFAAcademy δε σταματάμε ποτέ την προσπάθεια για να σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες καινοτομίες και να σας εκπλήσσουμε, σας δίνουμε την δυνατότητα να εγγραφείτε απο σήμερα στο φετινό συνέδριο, καθώς ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος. 

Κατοχυρώστε τώρα την θέση σας και ελάτε μαζί μας για να ζήσετε την πιο αξέχαστη εμπειρία σε ένα συνέδριο που παρομοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ!
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2022

Κύριος στόχος μας είναι ο επανασχεδιασμός και η αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου.
Η διαφοροποίηση και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα προέρχεται από την πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία μας στην αγορά, από το πολυετές ερευνητικό μας έργο, τις επιστημονικές μεθοδολογίες, τη συνεχή καινοτομία και τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας σε απλή, κατανοητή και πρακτικά εύχρηστη μορφή.

Η επόμενη μέρα στην αγορά μας είναι ήδη εδώ!
Το μέλλον "είναι τώρα"

Οι σύγχρονοι καιροί και η νέα μετά-covid εποχή, απαιτούν μια νέα προσέγγιση, τιμώντας πάντα την εμπειρία και τις αμετάβλητες αξίες του κλάδου.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία, με στόχο τον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου.

Πρέπει να κατακτήσουμε το μέλλον και να ανυψώσουμε περαιτέρω το επάγγελμά μας και τον ασφαλιστικό θεσμό στο ύψος που τους αξίζει. 

Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον που έρχεται γρήγορα.  

Απλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ΠΟΑΔ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών...

Close