Interasco: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κλίμα αισιοδοξίας για πορεία ανάπτυξης

20 Φεβρουαρίου 2019

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Interasco Α.Ε.Γ.Α, στην αίθουσα ΔΙΑΣ στο Mediterranean Hotel στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα..

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο καθηγητής κ. Γεώργιος Δουκίδης, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Interasco Α.Ε.Γ.Α ο κ. Δημήτριος Γαλάνης, Νομικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πάνω από 150 συνεργάτες της από τη Βόρεια Ελλάδα, εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού Τύπου καθώς και στελέχη της Εταιρείας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α., ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και υπογράμμισε ότι η Interasco έχει ήδη αξιοποιήσει και θα συνεχίσει να αξιοποιεί, τις ευκαιρίες που της δίνει η τεχνολογία, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και στους συνεργάτες της.

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. διαδεχόμενος στο βήμα τον κ. Κων/νο Κοτσιλίνη, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική βιομηχανία στην Ελλάδα εστιάζοντας στην Τεχνολογία και στο Κανονιστικό πλαίσιο και τόνισε την ανάγκη της άμεσης προσαρμογής των ασφαλιστικών εταιρειών στις νέες συνθήκες.

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε: «Ως εταιρεία έχουμε λάβει την στρατηγική απόφαση να επενδύουμε στην Έρευνα και Ανάπτυξη, πάντα με την υποστήριξη του ομίλου Harel, ώστε να δημιουργούμε τα κατάλληλα εργαλεία για συνεργάτες και πελάτες».

Κλείνοντας, επισήμανε ότι η εταιρεία θα ενισχύσει την παρουσία της στη Β. Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη προχωρήσει σε βελτιώσεις προγραμμάτων, τιμολογίων και διεύρυνση του δικτύου συνεργατών.

Η κα Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αποδοχή και την υποστήριξή τους, στην απόφαση της εταιρείας, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός Αθηνών, ιδρύοντας το πρώτο της υποκατάστημα, πριν από δύο χρόνια, στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τη συγκίνησή της για την αναπάντεχη ανταπόκρισή τους.

Η κα Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

Επιπλέον τόνισε: «Δέσμευσή μας, η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε η Interasco να αποτελέσει την Ανθρώπινη Εταιρεία που θα στηρίζει με όλα τα σύγχρονα μέσα, πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τον Ελεύθερο Διαμεσολαβητή, τον αναντικατάστατο σύμβουλο των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη!»

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον κ. Παύλο Τριανταφύλλου, Διευθυντή Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία του Υποκαταστήματος τα δυο τελευταία χρόνια και επισήμανε τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη δημιουργία και την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες.

Στη συνέχεια, για το 2019, όπως δήλωσε: «θα εστιάσουμε στη διεύρυνση των συνεργασιών μας, αναπτύσσοντας εκτός από την υποχρεωτική ασφάλιση του κλάδου Αυτοκινήτων, και τους κλάδους Υγείας, Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης που παίζουν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς μας».

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το καθιερωμένο buffet και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και άριστη διάθεση.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΑΕ

Περισσότερα από 120 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών της...

Close