Βίντεο 11/11: Η Αγκαλιά της Ασφάλισης ανοιχτή για όλους

11 Νοεμβρίου 2019

Με μια έξυπνη, τρυφερή και πρωτότυπη ιδέα, η Interlife Ασφαλιστική μας κάνει δώρο ένα πανέμορφο βίντεο για την ημέρα Ασφάλισης. Δείτε στη συνέχεια.

«Η Αγκαλιά της Ασφάλισης …Μια Αγκαλιά ανοιχτή για όλους», είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας που δημιούργησε η Interlife Ασφαλιστική στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης που γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που καλεί όλους μας στην… «Αγκαλιά της Ασφάλισης», ενώ, παράλληλα, προωθεί την ανάδειξη της σπουδαιότητας του θεσμού και την καλλιέργεια της Ασφαλιστικής Συνείδησης.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται ενδοεταιρικά από το Τμήμα Marketing & Δημοσιών Σχέσεων της Εταιρίας, προωθείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κορυφώνεται με τη δημοσίευση του βίντεο για τον εορτασμό της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Mannes Φοροτεχνική: Ζητείται υποστηρικτικός υπάλληλος

Υποστηρικτικός Υπάλληλος / Γραμματέας στον τομέα ασφαλειών μεγάλης φοροτεχνικής – συμβουλευτικής εταιρείας Η mannes Φοροτεχνική – Λογιστική- Συμβουλευτική εταιρεία με πιστοποίηση...

Close