Εκστρατεία Ενημέρωσης από τον ΙΟΑΣ

17 Νοεμβρίου 2014

Την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (16 Νοεμβρίου) επέλεξε το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για να ξεκινήσει στη χώρα μας την εκστρατεία ενημέρωσης για την έρευνα του ΟΗΕ «MY World» - «Ο κόσμος μου. Πες μας για τον κόσμο που θα ήθελες».

Το Ινστιτούτο προσβλέποντας σε ένα καλύτερο κόσμο όπου οι επιθυμίες και οι γνώμες των πολιτών θα λαμβάνονται υπ’ όψιν στη χάραξη των πολιτικών της δεκαετίας (UN Millennium Development Goals) προωθεί την εν λόγω έρευνα στην Ελλάδα και σε χώρες που δραστηριοποιείται με συνεργάτες του, παρακινώντας τους πολίτες, νέους, γονείς και κάθε ηλικίας άτομα, να δηλώσουν την άποψή τους και τις προτιμήσεις τους για το τι επιθυμούν κατά προτεραιότητα στέλνοντας στον ΟΗΕ το μήνυμά τους μέσα από το διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι μία από τις προτεραιότητες που τίθενται υπό ψηφοφορία είναι «Καλύτεροι Δρόμοι & Συνθήκες Μετακίνησης», το Ινστιτούτο συμμετέχει ως συντονιστής εταίρος για την Ελλάδα, στοχεύοντας στην ενίσχυση του θέματος των ασφαλέστερων μετακινήσεων και των δρόμων που θα συμβάλλουν στη μείωση και πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.

Από τα 5 εκατομμύρια των πολιτών που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα οι περισσότεροι ψηφίζουν για την εκπαίδευση, καλύτερη περίθαλψη, καλύτερες ευκαιρίες για δουλειά, Κυβέρνηση με εντιμότητα και ανταπόκριση και Προστασία απέναντι στο έγκλημα και στη βία. Θέματα όπως καλύτερες μεταφορές και δρόμοι, πολιτικές ελευθερίες, πρόσβαση σε τηλέφωνο και internet και δράσεις για την κλιματική αλλαγή έρχονται τελευταία στις επιθυμίες όσων έστειλαν τη γνώμη τους στον ΟΗΕ.

Γι’ αυτό «Πείτε και εσείς τι πιστεύετε πως θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη – Πείτε τη γνώμη σας για τον κόσμο που θέλετε».
Ψηφίστε στο: http://vote.myworld2015.org/?partner=RSI_IOAS

Η φωνή σας έχει δύναμη – Μην την πνίγετε! Μέσω της συγκεκριμένης έρευνας για πρώτη φορά οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν απ’ ευθείας το μήνυμά τους, δηλώνοντας στον ΟΗΕ την άποψή τους για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου. Γιατί πρέπει οι ηγέτες των χωρών, όταν αποφασίζουν για τις τύχες των λαών, να έχουν ακούσει και τη δική σου φωνή, τη δική μας φωνή για έναν καλύτερο κόσμο που τον αξίζουμε και τον έχουμε ανάγκη. Ας είναι το μήνυμά μας φόρος τιμής σε αυτούς που άδικα χάθηκαν στους δρόμους και ας στείλουμε την ψήφο μας και τη φωνή μας στα Ηνωμένα Έθνη.

Σημείωση:
Το Ι.Ο.ΑΣ. ανέλαβε αφιλοκερδώς την προώθηση της έρευνας στην Ελλάδα ως συνεργαζόμενος φορέας με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, του οποίου αποτελεί συμβουλευτικό Όργανο (UN ECOSOC Consultative Status).

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Διεθνή ΜΜΕ: Επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα

Στον θετικό ρυθμό ανάπτυξης που κατέγραψε η ελληνική οικονομία και την έξοδό της από την ύφεση αναφέρονται με εκτενή δημοσιεύματά...

Close