IT Auditing & Improvement

21 Σεπτεμβρίου 2022

Live Online Training:
IT AUDITING & IMPROVEMENT
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πέμπτη 20 & Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 (9:30 - 12:45)

Το σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά στις 20 & 21 Οκτωβρίου μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Στο Σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι Μεθοδολογίες, οι Πρακτικές Ελέγχου και τα Εργαλεία που αφορούν στην οργάνωση, ανάπτυξη, ασφάλεια και λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής (IT Auditing) σε έναν Οργανισμό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξουν τα στελέχη την ελεγκτική εμπειρία και τις γνώσεις, ώστε να αναγνωρίζουν Σημεία Βελτίωσης και Κινδύνους από την φάση τού Σχεδιασμού και της Ανάπτυξης μέχρι την Εφαρμογή και Λειτουργία των Πληροφοριακών Συστημάτων μέσα στον Οργανισμό, και παράλληλα να εξετάζουν την επάρκεια των Ελεγκτικών μηχανισμών και διαδικασιών και να προτείνουν, όπου χρειάζεται, τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Ολοκληρωμένος Πίνακας Αξιολόγησης των Συστημάτων και Υποδομών Πληροφορικής με σημεία ελέγχου για κάθε τομέα του Οργανισμού, ενώ μέσω της ιστοσελίδας μας, θα έχουν για ένα έτος τη δυνατότητα online υποστήριξης στα θέματα του σεμιναρίου.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές πληροφορικής, σε συμβούλους επιχειρήσεων, στον υπεύθυνο και στα στελέχη των λειτουργιών ΙΤ των Οργανισμών, αλλά και στη Διοίκηση και στα εμπλεκόμενα στελέχη στον σχεδιασμό ΙΤ Συστημάτων και γενικά σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις σύγχρονες πρακτικές σε όλα τα θέματα ελέγχου πληροφορικής.

Περισσότερα
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Α. Εισαγωγή - IT AUDITING
Β. Πλαίσιο Ελέγχου Πληροφορικής
Γ. Οργάνωση Ελέγχου Πληροφορικής
Δ. Μεθοδολογίες
Ε. Εργαλεία Ελέγχου Πληροφορικής
ΣΤ. Μέτρα Διακυβέρνησης Πληροφορικής
Ζ. Case Studies

Δείτε αναλυτικά τις ενότητες
Εισηγητής
Ιωάννης Κυριαζόγλου, Σύμβουλος Πληροφορικής και πιστοποιημένος ελεγκτής Internal Controls (CICA), με πλέον 35ετή εμπειρία στην διοίκηση, οργάνωση, ανάπτυξη, λειτουργία και έλεγχο συστημάτων πληροφορικής σε Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά, με πλούσιο συγγραφικό έργο σε θέματα πληροφορικής (Ασφάλεια και Έλεγχος Πληροφορικής, IT Strategic and Operational Controls, IT Alignment) και λειτουργίας επιχειρήσεων (Μέτρηση Απόδοσης Επιχειρήσεων, Business Management Controls, Production Controls, κλπ.). Από το 2016 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 6 βιβλία του σχετικά με την Ασφάλεια Δεδομένων: 1. Data Protection and Privacy Management System, 2. DP&P Strategies, Policies and Plans, 3. Data Protection Impact Assessment, 4. Data Protection Specialized Controls, 5. Security Audit Questionnaires και 6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Protection).
Δείτε το βιογραφικό του εισηγητή »

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8145 518 ή στο info@ibcl.gr Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ζήλη Δημητριάδη

Κόστος Συμμετοχής:
560 ευρώ 420 ευρώ (έκπτωση 25%) για το online σεμινάριο.Έκπτωση 20% στην δεύτερη, 30% στην τρίτη και κάθε επόμενη συμμετοχή.
Το σεμινάριο επιδοτείται μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,06% του Ο.Α.Ε.Δ.
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής, θα γίνεται καταγραφή του online σεμιναρίου.

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο κάνετε click στο παρακάτω link:

Δήλωση Συμμετοχής
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τέσσερα βασικά στοιχεία για την καλύτερη αξιοποίηση των δεδομένων στην ασφάλιση

Από το ΙΑΤ Insurance Group Η τεχνολογία αναδιαμορφώνει τον ασφαλιστικό κλάδο, από τις αποζημιώσεις και τα κανάλια διανομής έως το...

Close