Αμετακίνητη η NN - Διαψεύδει τα περί μη καταβολής προμηθειών

23 Σεπτεμβρίου 2019

Με σημερινή της ανακοίνωση η NN Hellas διευκρινίζει:

"Σε απάντηση των πρόσφατων ανακοινώσεων της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, η ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων από ορισμένους συνεργάτες ως παραίτηση και ότι διακόπτει την καταβολή προμηθειών σε αυτούς. Σε απόλυτη συμμόρφωση με το Ν. 4583/2018, σε περίπτωση καταγγελίας η Εταιρία καταβάλλει τις αναλογούσες προμήθειες.

Επίσης, όπως έχει επανειλημμένα τονισθεί, η NN Hellas τηρεί και εφαρμόζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο ως προς το γράμμα όσο και ως προς το πνεύμα και συμπεριφέρεται σε όλους τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της με απόλυτο σεβασμό και ακεραιότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές της αξίες. Κατά συνέπεια, πάσης φύσεως εσφαλμένες ερμηνείες των νέων συμβάσεων και του νομοθετικού πλαισίου (όπως, ενδεικτικά, ότι δήθεν η Εταιρία επιδιώκει να τροποποιεί μονομερώς τον Κανονισμό Πωλήσεων) αφορούν αποκλειστικά τους εμπνευστές τέτοιων ερμηνειών και όσους τις αναπαράγουν και σε καμία περίπτωση την Εταιρία ή τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ερμηνεύεται ως «καθυστέρηση» από πλευράς της Εταιρίας το γεγονός ότι δόθηκε σε όλους τους συνεργάτες ο χρόνος, αλλά και η ενημέρωση ώστε να αποφασίσουν αντικειμενικά εάν θα προχωρήσουν στην υπογραφή των νέων συμβάσεων. Σημειωτέον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας υπέγραψε τις νέες συμβάσεις, γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες ως προς την αντιπροσωπευτικότητα των ανωτέρω φορέων."

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

3 απαντήσεις στο Αμετακίνητη η NN - Διαψεύδει τα περί μη καταβολής προμηθειών

  1. Οι καλα γνωριζοντες ξερουμε οτι οι πιο πολλοι απο τους συναδελφους που αποχωρησανε,ο λογος ο πραγματικος δεν ητανε αυτος αλλα 2η η κ 3η δουλεια η συνεργασια με πρακτορεια…οποτε μην πιστευετε την καθε ανακοινωση του καθε φορεα.οσα χρονια ειμαι εγω οποιος εχει αποχωρησει προμηθειες παιρνει.τα υπολοιπα ειναι θεωριες.οχι τπτ αλλο δι νουμε πατημα και σε καθε ασχετο εκτος της NN να πει τη χαζομαρα του.

    • Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ λέει:

      Καλημέρα σας συνάδελφοι. Κατά την άποψή μου όσοι από εμάς διατηρούν πελατολόγιο εκτός ΝΝ. Υπέγραψαν πρώτοι τη νέα σύμβαση αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, τώρα η ερμηνεία της νέας σύμβασης στο όλον ερεθίζει τη φαντασία του κάθε εμπλεκομένου για το μέλλον σε σχέση με την εφαρμογή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΟΑΣΕ: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 24ης Σεπτεμβρίου

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΑΣΕ σχετικά με τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου:...

Close