Αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. Ευρώ κατέβαλε για το 2018 η NP ασφαλιστική

12 Φεβρουαρίου 2019

Η NP Ασφαλιστική για μία ακόμη χρονιά αποδείχθηκε απολύτως Συνεπής προς τους Ασφαλισμένους της και προς Τρίτους ζημιωθέντες, καταβάλλοντας αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. Ευρώ, άμεσα και ταχύτατα.

Ταυτόχρονα, ως αποτέλεσμα της άριστης εσωτερικής της οργάνωσης και της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει η Εταιρία, ο δείκτης ζημιών (loss ratio) της διαμορφώθηκε στο 43%, ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και το οποίο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα υψηλά τεχνικά αποτελέσματα και την υψηλή κερδοφορία του οργανισμού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η «NP Ασφαλιστική» πληρώνει μέσα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα και είναι μέσα στις πρώτες εταιρίες του Σ.Α.Π (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ως προς τον χρόνο πληρωμής των δικαιούχων αποζημίωσης.

Συνετό underwriting και άμεση διαχείριση ζημιών

Η μη παρέκκλιση από τις βασικές αρχές για το συνετό underwriting, την ορθή τιμολόγηση, την προσεχτική διαχείριση κινδύνων και την άμεση εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου, είναι το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης και της ικανοποίησης των πελατών της «NP Ασφαλιστικής» στην 15ετή ιστορία της. Στόχος της Εταιρίας είναι η ακόμα καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων των Δικαιούχων Αποζημιώσεων σε όλους τους Κλάδους της και η ταχύτερη ενημέρωση των Συνεργατών της για την εξέλιξη των ζημιών των πελατών τους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης εργαζομένων ΑΔΜΗΕ

Ο ΑΔΜΗΕ ανακοινώνει ότι από τις 7 Φεβρουαρίου τέθηκε σε ισχύ Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης όλου του προσωπικού του. Επρόκειτο για...

Close