Skip to content

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος: Αύξηση των πωλήσεων της Daedalus Life με τα προϊόντα “WISE”

H Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, προχωρώντας στη δημιουργία της νέας, λειτουργικής εταιρικής ιστοσελίδας (www.daedaluslife.gr) μέσα από την οποία παρέχει λεπτομερή ενημέρωση για το σύνολο των προϊόντων της.

Η επισκεψιμότητα της νέας ιστοσελίδας σημειώνει σημαντική αύξηση, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, ο οποίος μας ενημερώνει πως το νέο website της Daedalus συντελεί στην άνοδο των πωλήσεων της σειράς προϊόντων “WISE”.

Τα προϊόντα με τον τίτλο “WISE” είναι κάρτες υγείας που παρέχουν ιδιαίτερα δημοφιλείς αισθητικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε πολύ χαμηλό κόστος, αποτελώντας εξαιρετικά εργαλεία “cross selling” για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα υγείας WISE BEAUTY παρέχει αισθητικές παροχές συνολικής αξίας 1.760€ σε συνεργασία με το κέντρο ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ, στο προνομιακό κόστος των 159€. Η κάρτα περιλαμβάνει ιδιαίτερα “εμπορικές” παροχές στο γυναικείο πληθυσμό, όπως οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης, το cavitation (για την κυτταρίτιδα), η laser αφαίρεση σπίλων, η κρυολιπόλυση και οι RF ραδιοσυχνότητες (σύσφιξη).

Αντίστοιχα, η κάρτα WISE DENTAL επίσης στο κόστος των 159€, παρέχει οδοντιατρικό έλεγχο και 2 καθαρισμούς δοντιών το έτος, 1 συνεδρία λεύκανσης, 4 απλές εξαγωγές, 2 προληπτικά σφραγίσματα και 2 μόνιμα, έλεγχο, αφαίρεση πλάκας και φθορίωση, καθώς και σειρά άλλων θεραπειών.

Διαβάστε για τα προϊόντα WISE και το σύνολο των προϊόντων της Daedalus στην νέα της ιστοσελίδα: www.daedaluslife.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *