Ένταξη διαμεσολαβητών σε δύο νέα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

27 Ιανουαρίου 2021

Την ένταξη του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα δύο νέα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας χαιρετίζει το Σωματείο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κο Κασαπίδη Γεώργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης Κο Λυσσαρίδη Νικόλαο συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας Κος Νίκος Γεώργιος, για να τους ευχαριστήσει για την ένταξη του κλάδου στα δύο νέα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρώτο Πρόγραμμα ονομάζεται «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» ανέρχεται στο ποσό των 5.000.000,00 € και το δεύτερο «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας/Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία» ανέρχεται στο ποσό των 5.500.000,00 € και τα δυο προγράμματα είναι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Η προσπάθεια και η ένταξη των ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έγινε με την υποστήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το Σωματείο μας, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) και με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και τους ευχαριστούμε όλους για το θετικό αποτέλεσμα.

Η στήριξη του κλάδου μας αλλά και της οικονομίας γενικότερα είναι απαραίτητη μετά την οικονομική και υγειονομική κρίση που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19 για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική επιλέγει τη SAS για την εφαρμογή του ΔΠΧΑ 17

Οι δύο εταιρείες επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Υδρογείου Ασφαλιστικής, με την ενοποιημένη πλατφόρμα...

Close