Ασφαλιστική υποψηφιότητα με ιδιαίτερη...καμπάνια

24 Μαΐου 2019

Έτοιμος να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις και να "λύσει" κάθε γρίφο, δεσμεύεται ότι είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ασφαλιστικός πράκτορας στο επάγγελμα, Κωνσταντίνος Σίκαλος και για αυτό ζητά την ψήφο.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό έφτιαξε και ένα ιδιαίτερο προεκλογικό βιντεάκι όπου, σε μια, μάλλον συμβολική, κίνηση, φαίνεται να "λύνει"  το μηχανικό πάζλ γνωστό ως "κύβος του Ρούμπικ" με ιδιαίτερη άνεση...

Με την ίδια ευκολία ο κ. Σίκαλος, με καταγωγή από τις Σέρρες, πετάει ένα μπουκαλάκι νερό στον αέρα και αυτό προσγειώνεται όρθιο στο γραφείο, όπως μπορούμε να δούμε πάλι στο ίδιο προεκλογικό σποτάκι, το οποίο πρεσβεύοντας το τρίπτυχο «Ικανότητα - Πρόκληση - Αποτελεσματικότητα», αν μη τι άλλο πέτυχε το σκοπό του και έχει κερδίσει την προσοχή των χρηστών στο Facebook με τα like, τα share και τα σχόλια να έχουν πάρει «φωτιά».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Ασφαλιστική υποψηφιότητα με ιδιαίτερη...καμπάνια

  1. Ο/Η Γ.Σ. λέει:

    Σοβαρότης μηδέν. Τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει γιατί ποντάρει στην δωρεάν διαφήμιση (έστω και αρνητική). Η αναδημοσίευση όμως από το δικό σας portal μόνο την ηλιθιότητα προάγει και επικροτεί την ίδια ώρα που θα έπρεπε να προστατεύετε τον επαγγελματικό μας κλάδο από γραφικούς τύπους σαν αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΣΕΜΑ: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία του

Στόχος να εισέλθουν και οι Marine Brokers στον Σύνδεσμο Η παραίτηση του κ. Γιάννη Ξηρογιαννόπουλου για προσωπικούς λόγους από το...

Close