Δημιουργία νέας διεύθυνσης από την Ergo Ασφαλιστική

14 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Παπαδάκης

H Ergo Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας Διεύθυνσης Πωλήσεων με τίτλο “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών”, επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, ένα έμπειρο και ικανό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα ανάληψης ασφαλιστικών κινδύνων και αντασφάλισης.

 Η νέα “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών” μαζί με τις Διευθύνσεις Πωλήσεων “Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών”, “Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών” και “Bancassurance”, καθιστούν τον Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της Ergo, περισσότερο ευέλικτο, αποτελεσματικό και οργανωτικά προσανατολισμένο στον πελάτη. Στη νέα αυτή Διεύθυνση Πωλήσεων θα υπαχθούν Συνεργάτες της εταιρείας που μέχρι σήμερα ανήκουν στη “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών” και ασκούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με τρόπο που αντικειμενικά συνάδει με όσα η πρακτική της αγοράς και η σχετική νομοθεσία προβλέπουν για τους Μεσίτες ασφαλίσεων.

Από τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών ο κ. Γιώργος Παπαδάκης θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους ασφαλιστικούς Μεσίτες και στην ανάδειξη της Διεύθυνσής του σε βασικό παράγοντα επίτευξης μιας διαχρονικής ανάπτυξης με κερδοφορία για τους ασφαλιστικούς Μεσίτες Συνεργάτες της, αλλά και για την εταιρεία.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης καλωσορίζοντας τον κ. Γιώργο Παπαδάκη στην οικογένεια της Ergo δήλωσε: “Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπαδάκης με τον επαγγελματισμό του και τις αξιόλογες εμπειρίες του θα συμβάλλει καθοριστικά στη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία των Μεσιτών Συνεργατών μας προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα και πολύ σημαντικά καθήκοντά του, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον εταιρικό στρατηγικό στόχο για “κερδοφόρα ανάπτυξη”.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ελληνική healthtech "κερδίζει" τις γερμανικές ασφαλιστικές

Η Sentio Solutions, είναι μία ελληνική healthtech startup, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο...

Close