ΕΑΕΕ: Ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα

5 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση για εκτίμηση αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις
Ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα 27 - 30 Σεπτεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των οικονομικών συνεπειών στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις – πλημμύρες – ανεμοστρόβιλος) που επικράτησαν στην Ελλάδα στις 27 - 30 Σεπτεμβρίου 2018, η Ε.Α.Ε.Ε. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την εκτίμηση των ζημιών που είχαν αναγγελθεί στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκαν με εγκύκλιο τόσο το πλήθος όσο και το ποσό των ζημιών που δηλώθηκαν, για τις ασφαλίσεις περιουσίας / αυτοκινήτων / σκαφών (αναλυτικά ανά κατηγορία κινδύνου και γεωγραφική περιοχή).

Χάρη στη συνεργασία των Εταιριών - Μελών, η έρευνα ολοκληρώθηκε επιτυχώς και τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης εδώ.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Mega Brokers: Αναζητά Τεχνικό Διευθυντή

Περιγραφή/Description Η MEGA BROKERS SA είναι η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων στην Ελλάδα με εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο για πάνω από...

Close