ΕΑΕΕ & ΕΛΠΙΔΑ μαζί στο Παίδων

1 Δεκεμβρίου 2014

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς στο πλαίσιο της στήριξης της ΕΑΕΕ προς το σύλλογο. Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης,ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σπύρος Μαυρόγαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη, επισκέφτηκαν το μονάδα Παίδων και την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία ανέφερε σχετικά: «Η συμπαράστασή σας μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο και μας συγκινεί καθώς προέρχεται από μία ιστορική Ένωση που με τη δράση της έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στην Ελληνική κοινωνία. Αυτή η επιθυμία σας, για αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, σας οδήγησε σήμερα εδώ και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε από κοντά το έργο που τόσο ευγενικά στηρίζετε. Ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό σας έργο».

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη παρουσίασε το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στους επισκέπτες, και κλείνοντας την ομιλία της απένειμε στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία παρέλαβε ο κ. Σαρρηγεωργίου.

Στη φωτογραφία: απο αριστερά οι κ.κ. Μαυρόγαλος, Σαρρηγεωργίου, η κ. Βαρδινογιάννη και η κ. Αντωνάκη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H Eurolife ERB συνεργάζεται με το ΙΑΣΩ Παίδων

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να διευρύνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στους ασφαλισμένους της,...

Close