Ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης στην Allianz Ελλάδος

16 Ιανουαρίου 2019

Η Allianz Ελλάδος καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Διογένη Μπαχτιάρογλου, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων μη Αποκλειστικού Δικτύου.

Ο κ. Μπαχτιάρογλου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο τόσο στις Γενικές Ασφαλίσεις όσο και στις Ασφαλίσεις Ζωής, έχοντας εργαστεί σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έλαβε σημαντικές διακρίσεις ως Unit Manager και Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων. Στην τελευταία του θέση, κατείχε το ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων στην Ασφαλιστική Εταιρία ERB Eurolife όπου είχε την ευθύνη ανάπτυξης των Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η δημιουργία της νέας αυτής θέσης, ενισχύει την εμπορική διεύθυνση της Allianz και στηρίζει τα πλάνα της για περαιτέρω ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κεντρικό ετήσιο συνέδριο IFAAcademy 2019 - Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής 2025"

Κεντρικό ετήσιο συνέδριο IFAAcademy 2019 για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές - Το ετήσιο συνέδριο που έγινε θεσμός... Εγγραφές: 18.30-19.00 Έναρξη Συνεδρίου: 19.00...

Close