Ενημερωτική εκδήλωση στον Έβρο για τις Πράξεις 30 & 31

3 Δεκεμβρίου 2014

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, το Επιμελητήριο Έβρου και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο των ασφαλειών», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση των αλλαγών που έχουν επιφέρει οι πράξεις 30 & 31 της Τράπεζας της Ελλάδος και οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αργύριος Αργυρόπουλος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Στο Αgency ή Ανεξάρτητος;

Τι είναι τελικά καλύτερο; Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή και σύγκριση των πλεονεκτημάτων της κάθε θέσης. Τα συμπεράσματα (αν υπάρχουν), δικά σας!...

Close