Η ΑΧΑ αρωγός στην πρόληψη για την καλή υγεία

28 Νοεμβρίου 2014

Στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας για την πρόληψη του Διαβήτη που υλοποίησε η ΑΧΑ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε 18 πόλεις της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και δόθηκαν: 75 ποδήλατα συνολικά σε όλες τις πόλεις της εκστρατείας. Η ενέργεια αυτή της ΑΧΑ είχε ως σκοπό να προωθήσει την καθημερινή άσκηση για μικρούς και μεγάλους, η οποία σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή βοηθά σημαντικά στην πρόληψη του διαβήτη, μιας ασθένειας που σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας. Οι νικητές ήταν από όλες τις ηλικίες και καθένας από αυτούς κέρδισε ένα ποδήλατο που μπορεί να αξιοποιήσει για καθημερινή άσκηση. Όλοι όσοι κέρδισαν ευχαρίστησαν την ΑΧΑ για την προσφορά της, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον της Εταιρείας να στηρίξει την προληπτική ενημέρωση για το σημαντικό ζήτημα του Σακχαρώδη Διαβήτη που σημειώνει αλματώδη ανάπτυξη στη χώρα μας.

Από τις δηλώσεις των νικητών ξεχώρισαν: • «Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΑΧΑ δείχνει πως είναι μία εταιρεία σοβαρή, ευαισθητοποιημένη στην πρόληψη για την υγεία του ανθρώπου και αξίζει ο καθένας να την εμπιστευτεί και να σχεδιάσει το πρόγραμμα υγείας που του ταιριάζει, φροντίζοντας για ένα καλύτερο αύριο» (Χρυσούλα Καραπέτσα) • «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που κέρδισα το διαγωνισμό της ΑΧΑ. Θέλω να δηλώσω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια για την εκστρατεία Με Οδηγό το Διαβήτη. Τέτοιου είδους δραστηριότητες αξίζουν εύσημα από όλους τους πολίτες» (Αναστασία Ανδρουτσοπούλου) • «Σπουδαία προσπάθεια η ενημέρωση των πολιτών για το σακχαρώδη διαβήτη, μία ύπουλη ασθένεια. Είναι σημαντικό που μεγάλες εταιρείες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών» (Στέφανος Χαλκιάς) •

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΑΧΑ Ασφαλιστική για τη φροντίδα και τις υπηρεσίες που παρέχει στο κοινωνικό σύνολο. Είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμμετάσχω στην εκστρατεία για το διαβήτη, αλλά και για τις αξιόπιστες υπηρεσίες που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια» (Νικόλαος Κορφοξυλιώτης). Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ για την πρόληψη και την προστασία της υγείας. Μέσα από την εκστρατεία ενημερώθηκαν περισσότεροι από 18.000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ 5.700 συμμετείχαν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Οι πόλεις από τις οποίες πέρασε οι εκστρατεία, είναι: Αθήνα, Λειβαδιά, Στυλίδα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πάτρα, Πύργος, Πειραιάς, Ρόδος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εταιρείες & Διαμεσολαβητές:
Σχέση - Μυστήριο

Τα δίκτυα πωλήσεων είναι η νούμερο ένα δύναμη των Ασφαλιστών σε όλους τους κλάδους, ακόμα και στην υπερ-προηγμένη αγορά των...

Close