Ιστορική επιτυχία του Ασφαλιστικού Σχεδίου Υγείας DCare

8 Ιουνίου 2023

Για πρώτη φορά ένα Σχέδιο από την Κύπρο μπαίνει στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά

Η κυπριακή εταιρεία AKD Insurance ξεπερνά τα σύνορα της Κύπρου και εισέρχεται στην αγορά της Ελλάδας και της Ευρώπης με ένα πρωτοποριακό Ασφαλιστικό Σχέδιο Υγείας, το DCare.

Πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία της AKD Insurance, αφού το DCare γίνεται ένας σταθμός στον ασφαλιστικό τομέα τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας, με τη δυνατότητα που έχει να είναι διαθέσιμο για κάθε Ευρωπαίο πολίτη. Με τη συνεργασία του ασφαλιστικού κολοσσού HDI Γερμανίας στην αντασφάλιση του DCare, κτίστηκε ένα μοντέρνο και ευέλικτο Σχέδιο Υγείας, με διεθνή κάλυψη, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και να προστατεύσει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Το DCare Medical Plan διατίθεται σε έξι διαφορετικά πακέτα, ώστε ο κάθε ασφαλιζόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες ή και των εξαρτώμενών του. Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/DCareGreece

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οδηγός Καταναλωτή: Τι πρέπει να προσέξεις όταν αλλάζεις πάροχο

Όταν αλλάζεις πάροχο θες να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαλέξει την προσφορά που σε συμφέρει πραγματικά. Ο λογαριασμός του ρεύματος...

Close