Καμπάνια στο Linkedin από την Euler Hermes

26 Μαρτίου 2021

Καμπάνια στο LinkedIn τρέχει αυτό το διάστημα η Euler Hermes με αντικείμενο την ασφάλιση πιστώσεων. Το διαφημιστικό μήνυμα αναφέρει: "Εγώ επιλέγω να προστατεύω την εταιρεία μου. Εσύ;" Με την Ασφάλιση Πιστώσεων συναλλάσσομαι με αυτοπεποίθηση, και πληρώνομαι.

Η Ασφάλιση Πιστώσεων αφορά και καλύπτει τις βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις -δηλαδή εκείνες που πρέπει να εξοφληθούν εντός 12 μηνών- των επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίζονται οι ταμειακές ροές τους.

Με βάση τις πληροφορίες που διαθέτει η Euler Hermes, προσδιορίζει τη χρηματοοικονομική ευρωστία των πελατών του ασφαλισμένου και τον ενημερώνει, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τις εμπορικές συναλλαγές με σιγουριά. Σε περίπτωση πτώχευσης ή καθυστέρησης πληρωμής των πελατών του ασφαλισμένου, θα αποζημιωθεί για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρείχε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί η Ασφάλιση Πιστώσεων στην Euler Hermes μπείτε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Pricefox.gr: Νομική Προστασία vs Νομικές Συμβουλές

Μιλώντας για Νομική Προστασία και Νομικές Συμβουλές πολλοί οδηγοί θεωρούν πως αναφέρονται στο ίδιο πράγμα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο...

Close