Μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση του Ε.Ε.Α. για τα 200 χρόνια από το 1821

1 Δεκεμβρίου 2020

Με κεντρική προσκεκλημένη την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και την Πρόεδρό της κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, στις 16:00.

Η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 ετών μετά την Επανάσταση του 1821 και έχει ως στόχο να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο των Ελλήνων επιχειρηματιών στην έκβαση του Αγώνα, αλλά και στην μετέπειτα εξέλιξη του Ελληνικού Κράτους, από τότε έως και σήμερα.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν ο Προέδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και θα συμμετέχουν Πρόεδροι Κοινωνικών Εταίρων καθώς και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Επιμελητηριακών Συμβουλίων, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει εκπροσώπηση όλων των Επιμελητηρίων της Επικράτειας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και προτάσεις που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τη συμπλήρωση 200 ετών μετά την Επανάσταση του 1821.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω live streaming και την παρουσίασή της θα κάνει η δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, πατήστε εδώ για εγγραφή.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Eurolife FFH και η ethelon γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με την εταιρεία να είναι ο αποκλειστικός χορηγός των ethelon Days Η Eurolife FFH και η ethelon γιορτάζουν και φέτος...

Close