Μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα πληρωμής για τους ασφαλισμένους της ΑΧΑ που χρησιμοποιούν κάρτα

21 Μαρτίου 2016

Μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα πληρωμής για τους ασφαλισμένους της ΑΧΑ που χρησιμοποιούν κάρτα

  • 20 συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου λαμβάνουν φορητά τερματικά πληρωμής για κάρτες

 Έχοντας ορίσει μια ευρεία στρατηγική για τη συνεχή βελτίωση και την ευελιξία των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασφαλισμένους της, χάρις στα νέα ψηφιακά μέσα, η ΑΧΑ προχωρά στη χρήση φορητών τερματικών αποδοχής πληρωμών με κάρτες, παρέχοντας αρχικά αυτή τη δυνατότητα είσπραξης σε 20 συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου της.

Τα οφέλη της νέας διαδικασίας θα είναι σημαντικά για τους ασφαλισμένους της ΑΧΑ καθώς η πληρωμή των ασφαλίστρων, σε ένα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, θα γίνεται άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια από τις φορητές συσκευές. Παράλληλα, οι συνεργάτες της ΑΧΑ θα μπορούν να παρακολουθούν με ευκολία την ιστορικότητα των συναλλαγών.

Η έναρξη του πιλοτικού προγράμματος σηματοδοτήθηκε από εκπαίδευση που διοργάνωσε και υλοποίησε η ΑΧΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία First Data, προς τους 20 συνεργάτες που επελέγησαν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρώτη φάση.

Στόχος της ΑΧΑ είναι να δοθούν φορητά τερματικά στο σύνολο των συνεργατών του αποκλειστικού δικτύου όταν ολοκληρωθεί η υλοποίηση και η αξιολόγηση του προγράμματος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αντασφάλειες: «Συνταγές» για επιβίωση

Δεν σταματά η πτώση που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια οι τιμές στα ανταφάλιστρα, εξαιτίας της υπερβάλλουσας προσφοράς κεφαλαίων διατυπώνουν όλοι...

Close