Ο Πάνορμος γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

17 Μαρτίου 2023

Την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, το ΔΣ του ΠΑΝΟΡΜΟΥ παρέθεσε γεύμα στο μεζεδοπωλείο «Ατίταμος» για να τιμήσει τις γυναίκες του Συνεταιρισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Σε μια συμβολική κίνηση για την προσφορά τους, ο Πρόεδρος του Σχήματος Κλήμης Δημαρχιάδης μοίρασε στις γυναίκες Εταίρους από ένα τριαντάφυλλο ενώ κάθε μια παρέλαβε και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με το μήνυμα «Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ υμνεί τη γυναικεία φύση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα και ολοκληρώθηκε με τις γυναίκες να φωτογραφίζονται χαμογελαστές και λαμπερές.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Να ευχαριστήσουμε τους Εταίρους Δρούλια Συμεών, Πουλή Φώτη, Λύρα Κώστα, Καλαμπάκα Γιάννη και Μπακάλη Νίκο που με τη συνεισφορά τους συντέλεσαν τα μέγιστα για μία υπέροχη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση και να ευχηθούμε στις Κυρίες όλου του κόσμου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Εκ της Διοίκησης

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Generali επιτυγχάνει το καλύτερο λειτουργικό αποτέλεσμα στην ιστορία της με συνεχιζόμενη αύξηση ασφαλίστρων και καθαρών κερδών. Εξαιρετικά ισχυρή κεφαλαιακή θέση

Μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα € 81,5 δισ. (+1,5%): ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων (+9,8%), η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη των...

Close