Παναγιώτης Λελεδάκης: Πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής του Life Happens

17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης, πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής του τεράστιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού LIFE HAPPENS

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης, CEO του IFAAcademy, επιλέχθηκε ως ο πρώτος διεθνής πρεσβευτής (international ambassador) του οργανισμού LIFE HAPPENS και πρόεδρος της ομάδας των ambassadors σε κάθε χώρα του κόσμου εκτός Αμερικής, ώστε να συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος του οργανισμού πέραν των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα την Washington της Αμερικής. Έναν οργανισμό, με μοναδική αποστολή την εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην ανάγκη της ασφάλισης ζωής, της μόνιμης ολικής ανικανότητας, και του critical illness (των σοβαρών ασθενειών).

Έναν τεράστιο οργανισμό, ο οποίος κάνει πολλές καμπάνιες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για αυτό το σκοπό.

Ένα εθελοντικό έργο που προκύπτει από απεριόριστη αγάπη, πάθος και πίστη για το θεσμό μας, με στόχο πάντα μια ασφαλέστερη κοινωνία!

Γοητευμένος από την αποστολή του οργανισμού, ο κ. Λελεδάκης δηλώνει: «Είναι τεράστια χαρά, τιμή, αλλά και σημαντική ευθύνη η ανάθεση της διεθνούς ανάπτυξης ενός τέτοιου οργανισμού.»

Συγκροτήθηκε μια ομάδα από καταξιωμένους και βραβευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο, το LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στις 25/09 θα διεξαχθεί το πρώτο Webinar, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής, αρχικά ΜΟΝΟ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όπου τα μέλη της ομάδας θα μιλήσουν για τη "σημασία της ασφάλισης ζωής".

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ (LIAM - Life Insurance Awareness Month)

Λάβετε μέρος στο διεθνές WEBINAR του LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στηρίξτε το σκοπό του Life Happens.

Την Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος)

  • Μάθετε καταπληκτικές ιδέες για το πώς να "περάσετε" το μήνυμα της ασφάλισης ζωής στους πελάτες σας από κορυφαίους ομιλητές
  • Δείξτε την υποστήριξή σας στην αποστολή αυτού του καταπληκτικού οργανισμού (δείτε περισσότερα στο www.life happens.org)
  • Ας αναβαθμίσουμε όλοι μαζί την εικόνα του επαγγέλματός μας στην κοινωνία και ας αποδείξουμε την προστιθέμενη αξία του στη ζωή των συμπολιτών μας

Το Webinar θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και οι ομιλίες θα είναι στα αγγλικά. (δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΠΣΑΣ: Ευχές για την Ημέρα του Ασφαλιστή

Με αφορμή την Ημέρα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) δημιούργησε το ακόλουθο βίντεο εστιάζοντας όχι στο...

Close