ΠΟΑΔ: Ανακοίνωση για NN & διαμεσολαβητές

1 Αυγούστου 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών «Π.Ο.Α.Δ.», εκπροσωπεί μεγάλο αριθμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Αθήνα και στην Περιφέρεια, και σκοπός της είναι η προστασία των δικαιωμάτων του Καταναλωτή και των Συναδέλφων.

Οι Ασφαλιστικοί Πράκτορες του Δικτύου της Ασφαλιστικής Εταιρίας «ΝΝ», καλούνται να υπογράψουν Σύμβαση Αποκλειστικής Συνεργασίας, η οποία κατά παρέκκλιση της κείμενης Νομοθεσίας επιβάλλει καταχρηστικούς όρους, περιορίζοντας τις Υποχρεώσεις και τα Δικαιώματα του Ασφαλιστικού Πράκτορα.

Καλούμε την Ασφαλιστική Εταιρία «ΝΝ», να επανεξετάσει το πλαίσιο των άνω Συμβάσεων ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις διατάξεις του Ν4583/18.

Η Π.Ο.Α.Δ. σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, μελετά τυχόν προβλήματα σε Συμβάσεις Ασφαλιστικών Εταιριών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με απώτερο σκοπό τη θέσπιση Ενιαίας Σύμβασης που θα εξασφαλίζει την ενιαία αντιμετώπιση του συνόλου της Διαμεσολάβησης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interamerican: Προηγμένη εκπαίδευση στο Financial Planning

Για τους συνεργάτες πωλήσεων Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Financial Planning για 32 συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της INTERAMERICAN....

Close