"Προστασία Στέγης 1-2-3" από την Interasco: Ασφάλεια σπιτιού από κάθε κίνδυνο

10 Νοεμβρίου 2020

Με τα προγράμματα «Προστασία Στέγης 1-2-3», που προσφέρει η Interasco μέχρι 31/12/2020 με έκπτωση 10%, μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για την ασφάλεια του σπιτιού του από κάθε είδους κίνδυνο.

Η κατοικία είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά και όλοι θα ήθελαν να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι από καταστροφικούς κινδύνους, όπως τη φωτιά ή το σεισμό που μπορούν να την πλήξουν. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών της Interasco προσφέρουν πλήρη κάλυψη για το σπίτι, το εξοχικό, τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και την οικοσκευή, παρέχοντας πέραν της κλασικής ασφάλειας σεισμού, πυρκαγιάς και έκρηξης μεγάλο συνδυασμό περαιτέρω καλύψεων και ασφάλιστρα προσιτά σε όλους.

Επιπλέον, η Interasco προσφέρει προγράμματα ασφάλειας ακινήτου, ειδικά σχεδιασμένα για την ασφάλεια στεγαστικού δανείου, που απαιτούν οι τραπεζικοί οργανισμοί. Επίσης, εάν κάποιος είναι ήδη πελάτης της Interasco, απολαμβάνει προνομιακή έκπτωση 5% στα ετήσια ασφάλιστρά του εφόσον επιλέξει συγκεκριμένα προγράμματα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΓΗΣ 1-2-3

  • Συμπεριλαμβάνεται η κάλυψη Σεισμού
  • Δυνατότητα κάλυψης κτηρίου και περιεχομένου
  • Κατάλληλα για όλες τις Τραπεζικές απαιτήσεις
  • Ισχύουν για κατοικίες έτους κατασκευής > 1964
  • Ισχύουν για μόνιμες κατοικίες σε όλη την Ελληνική επικράτεια (πλην των Ιονίων νήσων)
  • Παρέχονται με έκπτωση 5% για ασφαλισμένους Interasco

Για περισσότερα Προγράμματα Κατοικιών, πατήστε εδώ

 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ανακοίνωση Εισόδου νέου μετόχου στην Infotrust ΑΕ

Η INFOTRUST Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις AE μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει...

Close