Προσωπικοί γιατροί και οι παθολόγοι του Δημοσίου/ Ειδοποίηση σεισμών από τη Google/ Ο Ρέντσο Πιάνο που ομορφαίνει τα νοσοκομεία

9 Δεκεμβρίου 2022

Προσωπικοί γιατροί και οι παθολόγοι νοσοκομείων

Δυνατότητα στους παθολόγους που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία να αναλάβουν ρόλο προσωπικού γιατρού στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου που θα μπορούν να παρέχουν θα δώσει το υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σεισμός τώρα: Η Google σε ειδοποιεί με «ταχύτητα του φωτός»

Έρχονται απρόβλεπτες στιγμές της καθημερινότητας που γίνεται αντιληπτό το πόσο έχει βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας ως Έλληνες και ως πολίτες μέσω του ψηφιακού κόσμου. Αδιαμφισβήτητα εφαρμογές όπως το gov.gr έχουν «επαναστατήσει» τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε σε ένα δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο εξαιρετικός Ρέντσο Πιάνο που ομορφαίνει τα νοσοκομεία

Ο ξεχωριστός ιταλός αρχιτέκτονας πού έχει συνδέσει το όνομά του (και) με το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, μιλάει στη Repubblica για τα τρία νοσοκομεία που κατασκευάζονται με τις οδηγίες του σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη και εξηγεί γιατί η ανθρωπιά και η ομορφιά έπρεπε να ξαναμπεί στον πυρήνα της περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ΕΑΕΕ στους Lloyd’s του Λονδίνου

Παρουσίαση με θέμα : “Greek economy and insurance market, Outlook, challenges and prospects” Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στις...

Close