Ρεκόρ συμμετοχών στο Συνέδριο ΠΣΣΑΣ - Gama Global Hellas

5 Μαρτίου 2021

Περισσότεροι από 550 σύνεδροι παρακολούθησαν χθες την πρώτη μέρα της ζωντανής καθιερωμένης ετήσιας συνάντησης ΠΣΣΑΣ-Gama Global Hellas, απολαμβάνοντας σε ταυτόχρονη μετάφραση κάποια από τα λαμπρότερα ονόματα στην ασφάλιση διεθνώς όπως η Bonnie Goodsman, CEO Gama International και ο γνωστός στη χώρα μας Ασφαλιστής - Φαινόμενο Ed Deutschlander (CEO North Star Resource Group) ο οποίος  εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο φούτερ που μπροστά έγραφε με τεράστια κεφαλαία γράμματα "GREECE".

Είναι αλήθεια ότι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στη Gama αγαπούν ιδιαίτερα τη χώρα μας και έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την ελληνική επιτροπή και τον ΠΣΣΑΣ. Τελικά η πρωτοβουλία που ξεκίνησε 9 χρόνια πριν με πρωτεργάτες τους Γαβαλάκη-Πεφάνιο-Κατσιγιάννη έγινε τελικά θεσμός στην ελληνική αγορά και αναπτύχθηκε και έλαμψε όπως της άξιζε από όσους έλαβαν όλα αυτά τα χρόνια τη σκυτάλη.

Χορηγοί στην εκδήλωση είναι (σχεδόν) όλες οι εταιρείες της χώρας και σε όλες τους δόθηκε η ευκαιρία για έναν σύντομο χαιρετισμό μέσω των εκπροσώπων τους.   Η διοργάνωση και η παρουσίαση ήταν άψογη, παρότι δεν ήταν εύκολη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές με επικεφαλής τον Γιάννη Τοζακίδη, Πρόεδρο ΠΣΣΑΣ και την Φανή Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της Gama Hellas.

Σήμερα το Συνέδριο θα ξεκινήσει στις 16:10, όπου θα πραγματοποιηθεί αλλαγή προεδρίας στην επιτροπή της Ελλάδας. Στη συνέχεια το λόγο θα λάβει ο  Αντώνης Ζαϊρης, Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν "Οδηγό Επιβίωσης Επιχειρήσεων στην κρίση" 

Στη συνέχεια θα μιλήσει ο Jason McMahon, Μάνατζερ στην Canada Life Assurance Company με θέμα "Πώς να πετύχετε στο μάξιμουμ την ανάπτυξη νέων συνεργατών". Μετά το δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα τη σκυτάλη θα πάρει ο Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International με θέμα: «Αν το σημερινό μοντέλο ηγεσίας δεν παράγει αποτέλεσμα πια, αναδιαμόρφωσε το ρόλο σου."  

Κάθε ομιλητής στο τέλος της παρουσίασής του θα απαντά ζωντανά σε ερωτήσεις. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 19.00, είναι δηλαδή τρίωρο και άρα καθόλου κουραστικό στην παρακολούθηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το περιεχόμενο του συνεδρίου θα βρείτε εδώ.

Εγγραφές για την παρακολούθηση του Συνεδρίου πραγματοποιούνται εδώ 

Εναλλακτικά, για οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνείτε με την κ. Ρούλα Τσεκουρλούκη, υπεύθυνη επικοινωνίας συνεδρίου και γραμματειακή υποστήριξη ΠΣΣΑΣ, στα τηλ. 2109242707 & 2109221573, e-mail: info@pssas.gr .

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αφιέρωμα: Σεισμοί, πλημμύρες και ξηρασία οι μεγάλες ασφαλιστικές προκλήσεις

50 χρόνια πριν: Ο σεισμός που άλλαξε την ασφάλιση στην Αμερική Έρευνα-Επιμέλεια: Γεωργία Μυλωνάκη, Χρήστος Γαβαλάς Δεν είναι λίγοι οι...

Close