Σημαντικές βελτιώσεις και πρωτοβουλίες στον κλάδο αυτοκινήτου ανακοίνωσε η ΑΧΑ

3 Απριλίου 2017

Η ΑΧΑ θα προσφέρει πλέον 10% μειωμένο κόστος στην ασφάλιση αυτοκινήτου για όσους πελάτες πληρώνουν την ασφάλισή τους σε ετήσια βάση, επιπλέον μείωση 4% - 6% σε περιοχές της Αθήνας και 3% - 5% σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας (www.axa.gr/el/autokinito/car-calculator/).

Αυτά, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες να καταβάλουν τα ασφάλιστρα σε 12 άτοκες δόσεις και να λαμβάνουν και να εξαργυρώνουν Bonus πόντους (μέσω συνεργασίας ΑΧΑ  - Alpha Bank, 4 Bonus πόντοι για κάθε 1 €), ενδυναμώνουν σημαντικά την πρόταση της ΑΧΑ στον τομέα αυτοκινήτου.

Στο ίδιο πλαίσιο στρατηγικών προτεραιοτήτων η Εταιρεία διευρύνει την επιτυχημένη υπηρεσία «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η υπηρεσία που προέβλεπε μέχρι σήμερα μείωση 20% στο ετήσιο ασφάλιστρο όταν οι καταναλωτές οδηγούν έως 5.000 χιλιόμετρα / έτος, πλέον θα περιλαμβάνει και νέα κλίμακα η οποία θα προσφέρει μείωση 10% στο ετήσιο ποσό ασφάλισης για τους οδηγούς που διανύουν 5.000 – 7.500 χιλιόμετρα.

«Στόχος μας είναι να αποτελούμε μια Εταιρεία συνοδοιπόρο του πελάτη προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασίας και όχι απλώς μια Εταιρεία που αποζημιώνει. Αναλύουμε τις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών και βάσει αυτών κινούμαστε σε στοχευμένες μειώσεις που καθιστούν την ΑΧΑ ακόμα πιο ανταγωνιστική χωρίς να υπονομεύουν το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που θέλουμε να διατηρούμε» ανέφερε ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας της ΑΧΑ, Μπάμπης Αναστασιάδης.

Η ολοκληρωμένη προστασία της ΑΧΑ και η μακροχρόνια επένδυση ώστε να είναι η Εταιρεία συνοδοιπόρος των πελατών και στον τομέα του αυτοκινήτου, έχει δρομολογήσει μοναδικές ενέργειες στην ελληνική αγορά.

  • Πρόληψη: το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης «AXA – Driving Academy» για νέους οδηγούς 18 – 25 ετών με έκπτωση στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όσων το παρακολουθήσουν.
  • Ασφάλιση: ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης, κάλυψη ζημιών του ασφαλισμένου οχήματος μετά από κακόβουλες ενέργειες, στο μεσαίο πακέτο καλύψεων (Extra) χωρίς να απαιτείται η κάλυψη Μικτής Ασφάλισης, πρόγραμμα τιμολόγησης βάσει χιλιομέτρων «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο», πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών «Όσο χτίζω, κερδίζω».
  • Αποζημίωση: γρήγορη αποζημίωση με τη βοήθεια της ψηφιακής πραγματογνωμοσύνης (remote assessment) και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργαζόμενων Συνεργείων της ΑΧΑ.
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το Ε.Ε.Α. τιμά την ιστορία του με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον»

Σε μια ξεχωριστή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης...

Close