Στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος από την Interlife

26 Φεβρουαρίου 2020

Στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE Ασφαλιστική εντάχθηκε ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος. Η Εταιρία, με ιδιαίτερη ευαισθησία, προχώρησε στη χορηγία Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων του Συλλόγου.

Αποστολή του Συλλόγου είναι η ανάπτυξη δράσεων εξειδικευμένης προσέγγισης και εκπαίδευσης των ατόμων με σύνδρομο Down, με απώτατο στόχο την υποστηριζόμενη εκμάθηση και ψυχαγωγία των ωφελουμένων του. Η Εταιρία, με τη συγκεκριμένη χορηγική ενέργεια, μοιράζεται το όραμα του Συλλόγου για μια κοινωνία, όπου θα παρέχονται ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής σε όλους τους πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την χορηγία της Εταιρίας, όλοι οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν σε αίτημα του Συλλόγου και προσέφεραν μία ειδική συσκευή με αισθητήρες κίνησης, για τη βελτίωση της αδρής κινητικότητας, φυσικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας των παιδιών καθώς και άλλες συσκευές.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
IFAAcademy Webinar: Οι λύσεις σε όλες τις προκλήσεις της καριέρας του διαμεσολαβητή

Καινοτόμος επιστημονική τεχνική συμβουλευτικής που θα σας διαφοροποιήσει στην αγορά και θα εκτινάξει την παραγωγή σας! 1ο WEBINAR Την Τετάρτη...

Close