Στα ‘’Διαμάντια’’ της Ελληνικής Οικονομίας και για το 2022, η Mega Brokers

15 Δεκεμβρίου 2022

H MEGA BROKERS διακρίθηκε στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2022» ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και διαφόρων χωρών.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων ετών 2020 και 2021 βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά.

Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, οι εταιρικές στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS όπου και δήλωσε:

«Παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της εταιρείας. Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκρισή μας για 3η συνεχή χρονιά στα Diamonds of the Greek Economy. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει με θάρρος, ευθύνη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο έργο μας».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Έξι τάσεις που θα καθορίσουν τις ασφαλίσεις ζωής και σύνταξης

Δέκα άρθρα για τον ασφαλιστικό κλάδο του (όχι τόσο μακρινού) μέλλοντος, με την ευγενική χορηγία της Ευρωπαϊκής Πίστης. Η προστασία...

Close