Συνεργασία της VDFM Ltd με την Υδρόγειο

17 Απριλίου 2019

Η VDFM LTD επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της!

H VDFM Ltd, ως επίσημος αντιπρόσωπος της GT Motive στην Ελλάδα και με βασικό μέτοχο τη Mitchell International, ανακοινώνει, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, τη νέα συνεργασία της με την Υδρόγειο, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο των γενικών ασφαλειών.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η «Υδρόγειος» έχει, πλέον, την ευκαιρία να έχει πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες, μέσω των πρωτοποριακών πλατφορμών που η VDFM Ltd προσφέρει για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης ζημιών. Αρχικά, η VDFM της παρέχει την GTE Estimate, για την οποία είναι και η αποκλειστική αντιπρόσωπος στη χώρα μας, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η κοστολόγηση ζημιών ή επισκευών σε cloud περιβάλλον, επιτρέποντας η εκτίμηση αυτή να γίνεται από οποιοδήποτε σημείο και μέσω οποιασδήποτε συσκευής (mobile, tablet, pc).

Επιπλέον, με τη VDFM – Auction Parts, η ασφαλιστική εταιρεία αποκτά το πρώτο ψηφιακό εργαλείο δημοπρασίας ανταλλακτικών (used, new και after-market) σε πραγματικό χρόνο καταφέρνοντας , μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, να βρει το ανταλλακτικό που αναζητά. Τέλος, μέσω της πλατφόρμας E-Salvage η «Υδρόγειος» αποκτά πρόσβαση σε δημοπρασία οχημάτων τα οποία θεωρούνται ασύμφορα για επισκευή.

Η VDFM Ltd, υπερήφανη για τις στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που έχει συνάψει με ασφαλιστικές εταιρείες εθνικής και διεθνούς εμβέλειας και με πρωταρχικό στόχο να τους παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές λύσεις στον κλάδο της εκτίμησης και διαχείρισης ζημιών, συνεχίζει τη διαρκώς ανοδική πορεία της ισχυροποιώντας τη θέση της, όλο και περισσότερο, στην ελληνική αγορά.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Mega Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τη MEGA και ο Κανονισμός Πωλήσεων επιβράβευσε τους συνεργάτες με Bonus που...

Close