Skip to content

Το Μανιφέστο* του Underwriter

Το Underwriter.gr ξεκίνησε με έναν δυνατό συμβολισμό: Γεννήθηκε την ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, στις 11 Νοεμβρίου.

Όραμά του, να καταστεί βασικός συντελεστής στην νέα, υπό διαμόρφωση ασφαλιστική πραγματικότητα.

Τίποτα δεν μπορεί να έχει αξία αν δεν έχει χρησιμότητα. Αποστολή του κλαδικού τύπου είναι να παράγει έργο, με απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως πράττουν κάθε μέρα τα «παραγωγικά» μέρη της ασφαλιστικής αγοράς: οι διαμεσολαβητές και οι εταιρείες.

Αυτός είναι ο σκοπός του Underwriter. Και αυτή η agenda του:

1.       Πληροφόρηση της αγοράς εκ των έσω: Τα καλά νέα πρέπει να ταξιδεύουν γρήγορα. Τα άσχημα, ακόμη γρηγορότερα. Η ενημέρωση και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξη του κλάδου.

2.       Ανάδειξη καλύτερων ιδεών: Εκτός από τις ειδήσεις, πρέπει να μεταδίδονται και οι ιδέες. Τα εργαλεία και οι μέθοδοι που αποδίδουν καλύτερα. Είναι ο μόνος τρόπος για να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται η αγορά. Η μυστικοπάθεια την κρατάει πίσω.

3.       Ανάδειξη προτύπων: Ακόμα και όσοι έχουν φτάσει στην κορυφή, έχουν ανάγκη από πρότυπα. Τα πρότυπα παρακινούν, εκπαιδεύουν, κατευθύνουν. Στο Underwriter αναδεικνύουμε τους πιο άξιους. Αυτούς που θα δώσουν σε όλους εμάς τη δύναμη να μην το βάλουμε κάτω.

4.       Δικτύωση στελεχών: Κάθε φορά που συναντώνται ενδιαφέροντες άνθρωποι, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν. Το Underwriter φροντίζει για το πρώτο, εσείς για το δεύτερο.

5.       Εξωστρέφεια:  Χιλιοειπωμένη ανάγκη που δεν λέει να γίνει πράξη. Τι σημαίνει πρακτικά; Σημαίνει, την επόμενη μέρα, δέκα εκατομμύρια Έλληνες να αναζητούν εναγωνίως ασφαλιστικό σύμβουλο γιατί συνειδητοποίησαν πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον τους. Στο Underwriter θα εργαστούμε γι’ αυτό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η ομάδα του Underwriter αποτελείται από έμπειρα στελέχη της Ασφαλιστικής αγοράς, του Τύπου και της Επικοινωνίας, με επικεφαλής τη Χριστίνα Μωράκη.

Το Newsletter του Underwriter.gr λαμβάνουν χιλιάδες στελέχη, από όλες τις βαθμίδες της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

*Μανιφέστο:  λατινικός όρος που σημαίνει φανερώνω ή  διακηρύττω, γραπτώς & δημοσίως,αρχές & επιδιώξεις μιας συνέλευσης, ενός συλλογικού σώματος ή μιας ομάδας ανθρώπων, με όρεξη και αποφασιστικότητα να κάνουν τη διαφορά στο χώρο τους (Underwriter).

6 Comments

  1. Avatar

    Καλή αρχή! Πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

  2. Avatar

    Καλή αρχή, καλοστέριωτοι!

  3. Avatar

    Μεστός τρόπος γραφής, solid agenda, σοβαρή αισθητική.
    Καλή επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα.

  4. Avatar

    Ένα ταξίδι 1000 χλμ. ξεκινάει με 1 βήμα (Λάο Τσε 6ος αι. π.Χ.).
    Εύχομαι το ταξίδι σας να είναι μακρυνό, ευχάριστο και να ευχαριστιέστε το κάθε σας βήμα.

    Καλή επιτυχία στο “Underwriting”!

  5. Avatar

    Μένουμε συντονισμένοι … Συνχαρητηρια κ καλή αρχή

  6. Avatar

    ΚΑΛΉ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *