Απόψε το φιλανθρωπικό εορταστικό Γκαλά για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

11 Νοεμβρίου 2014

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται απόψε η εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για την πραγματοποίηση μεγάλου φιλανθρωπικού δείπνου στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφάλισης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Πάνω απο 500 επιφανείς εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας αναμένεται να εισέλθουν απόψε το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τιμώντας με την παρουσία τους το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και βεβαίως και το έργο του Συλλόγου «Ελπίδα».

Με τα έσοδα της εκδήλωσης, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο γνωστός κοσμικός δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης (το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς έχει αναλάβει η ταλαντούχα Νίνα Λοτσάρη με την ορχήστρα της), η ΕΑΕΕ θα ενισχύσει το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», στόχος του οποίου είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων στην Ελλάδα και διεθνώς.

Την εκδήλωση στηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία οι ασφαλιστικές εταιρίες – μέλη της ΕΑΕΕ :

Αιγαίον, Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife ERB, Generali, International Life, Υδρόγειος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
12 στατιστικές για να αλλάξετε τον τρόπο που πουλάτε

Το 2007 για να προσεγγίσεις μόνο έναν υποψήφιο από το τηλέφωνο, χρειάζονταν κατά μέσο όρο 3,5 προσπάθειες. Σήμερα χρειάζονται 8....

Close