Skip to content

Άψογη Γραπτή Επικοινωνία με Πελάτες και Συνεργάτες

Live Online Training
Αποτελεσματική Γραπτή Επικοινωνία με Πελάτες

27 (Τρίτη) Σεπτεμβρίου 2022
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 25% έκπτωση!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν και να εξασκήσουν μια γρήγορη, απλή και αποδεδειγμένη προσέγγιση με στόχο να έχουν αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία. 

Εάν ψάχνεις και εσύ τρόπους για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου γραπτή δεξιότητα, τότε αυτό το 7ώρο επαγγελματικό σεμινάριο θα ενισχύσει τις ικανότητες σου για να μεταδίδεις αξιοπιστία στον γραπτό σου λόγο και να λαμβάνεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Κάντε την εγγραφή σας Τώρα!

Είναι ένα σεμινάριο γεμάτο ενέργεια, συμμετοχικό και μαθαίνει βήμα προς βήμα τους συμμετέχοντες πως να αναπτύξουν τις γραπτές τους δεξιότητες, με την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας και Επικοινωνιολόγου Βασιλικής Χριστοφή.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε: Πως να Επιλέξετε τον Εκπαιδευτή/τρια

Γνώμες Πελατών για την Βασιλική Χριστοφή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

Γνώμες Πελατών

” Το σεμινάριο ήταν πολύ εποικοδομητικό καθώς το εκπαιδευτικό υλικό που μας δόθηκε ήταν και πολύ περιεκτικό. Τo γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν case studies και ασκήσεις εφαρμογής του περιεχομένου, δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον και πρόκληση στους συμμετέχοντες. Η εκπαιδεύτρια ήταν επικοινωνιακή μεταδοτική και χρησιμοποιούσε εύστοχα παραδείγματα. Κρατούσε το ενδιαφέρον μας καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. “

Αθηνά Παντελίδου, Energo Energy Recovery Ltd

” Το σεμινάριο περιείχε χρήσιμη καθοδήγηση στην γραπτή επικοινωνία ειδικά για άτομα που είναι καινούργια στον τομέα επικοινωνίας με πελάτες αλλά εξίσου χρήσιμο και για έμπειρα άτομα γιατί έχουν την ευκαιρία να φρεσκάρουν και να μάθουν νέες πρακτικές γραπτής επικοινωνίας. Η εκπαιδεύτρια ήταν πολύ επικοινωνιακή, γνώστης του αντικειμένου και βοηθητική. “

Άννα Μελά Χριστοδούλου, Universal Life

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *