Skip to content

Αντίο στον Σταμάτη Συγγρό από συνεργάτες και φίλους

H είδηση έπεσε σαν βόμβα το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020. Ο Σταμάτης Συγγρός, ο χαμογελαστός άνθρωπος, ο καλός οικογενειάρχης, ο σωστός επαγγελματίας δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Victory Promise, έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Αντί στεφάνων τα χρήματα μπορούν να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου, εκπρόσωπος της οποίας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό.

Η επαγγελματική καριέρα του στην ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε το 1988. Από το 1988 έως το 2008 εργάστηκε σε Nationale Nederladen και την Allianz ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και Διευθυντής Καταστήματος. Το 2008 μαζί με τους δύο συνεταίρους του ίδρυσε την Victory Promise. Ήταν παντρεμένος από το 1997 και είχε τρεις γιους τον Σταύρο, τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν όλα τα μέλη της ασφαλιστικής κοινότητας ενώ ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τριπλή ιδιότητα (πρόεδρος ΕΕΑ, ασφαλιστής και φίλος) αποχαιρέτησε με επίσημη μεν, αλλά ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση τον Σταμάτη Συγγρό που ήταν δραστήριο μέλος του ΕΕΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *