Skip to content

Απόλλων: AIG – Αλλαγή παρόχου Οδικής Βοήθειας Οχημάτων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ανακοίνωση της συνεργασίας της AIG με την «EUROP ASSISTANCE S.A. Υποκατάστημα Ελλάδας» η οποία από την  1η Δεκεμβρίου 2021 θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας ατυχήματος στους ασφαλισμένους της AIG, υφιστάμενους και νέους, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα εταιρία οδικής βοήθειας «INTER PARTNER ASSISTANCE S.A.»
 
Η Ασφαλιστική Εταιρεία με την επωνυμία «EUROP ASSISTANCE S.A.» εδρεύει στη Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην Ελλάδα, επί της οδού Πειραιώς 205 & Παν. Τσαλδάρη στον Ταύρο Αττικής, με ΑΦΜ: 997520759, Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Περισσότερες πληροφορίες για την EUROP ASSISTANCE μπορείτε να βρείτε εδώ .  

Το νέο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και βοηθείας των ασφαλισμένων από την EUROP ASSISTANCE  είναι το 210 3497024.  Διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν να συνεχίσουν να καλούν στο ίδιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και οδικής βοήθειας που αναγράφεται σήμερα στο συμβόλαιό τους, το οποίο  από  1η Δεκεμβρίου 2021 θα εκτρέπεται στο τηλεφωνικό κέντρο της EUROP ASSISTANCE.
 
Μέσω του νέου προγράμματος οδικής βοήθειας της EUROP ASSISTANCE παρέχεται ένα αναβαθμισμένο πακέτο καλύψεων στους νέους και υφιστάμενους πελάτες οι οποίοι διατηρούν εν ισχύ ασφαλιστήρια συμβόλαια, με πάροχο οδικής βοήθειας την απερχόμενη εταιρία οδικής βοήθειας INTER PARTNER.
 
Εδώ θα βρείτε τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις του προγράμματος  από πλευράς παρεχόμενων καλύψεων, καθώς και τις αναβαθμισμένες επιχειρησιακές και τεχνολογικές δυνατότητες που διαθέτει η EUROP ASSISTANCE.  Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από αυτές τις αναβαθμίσεις παρακάτω:
 

  • Αναβαθμισμένες παροχές ταξιδιωτικής βοήθειας οι οποίες παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης
  • Κινητά συνεργεία εξοπλισμένα με ειδικά διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία με δυνατότητα επιτόπου επισκευής σε ποσοστό μεγαλύτερο του 45% των περιστατικών
  • Καινοτόμες λύσεις στην περίπτωση ακινητοποίησης λόγω φθοράς ελαστικού. Ακόμα και όταν το όχημα δεν φέρει ρεζέρβα τοποθετείται ειδικός τροχός από το κινητό συνεργείο του παρόχου προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του.
  • Οχήματα ειδικού τύπου 4Χ4 με δυνατότητα επέμβασης σε υπόγεια parking, δύσβατες περιοχές λόγω λάσπης, άμμου κτλ
  • Δυνατότητα real time παρακολούθησης της θέσης του οχήματος εξυπηρέτησης μέσω link που αποστέλλεται με SMS ή viber
  • Αποστολή SMS στον Ασφαλισμένο σε περίπτωση που ο ίδιος δεν δύναται να γνωρίζει ακριβη διεύθυνση τη στιγμή του ατυχήματος
  • Φορτηγά Οχήματα νέας τεχνολογίας Euro 6 με υπερσύγχρονες πλατφόρμες φόρτωσης και εκφόρτωσης του Ασφαλισμένου οχήματος
  • Δυνατότητα μεταφοράς «on demand» με προνομιακές χρεώσεις σε οχήματα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της ενημέρωσης θα σταλεί σχετικό Δελτίο Τύπου και θα αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση στο website της εταιρίας μας. Επίσης μηνύματα SMS και email με τη σχετική ενημέρωση θα λάβουν όλοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην εταιρία.
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ενημερώνετε κι εσείς με την σειρά σας τους πελάτες σας  οι οποίοι διατηρούν κάλυψη οδικής βοήθειας στην INTER PARTNER μέσω της εταιρίας της AIG.
 
Ο κλάδος Αυτοκινήτου της εταιρείας μας, παραμένει πάντα στη διάθεσή σας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *