Skip to content

Ασφάλιση υγείας για τους Φίλους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την INTERAMERICAN

Ένα συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης σχεδίασε η INTERAMERICAN ειδικά για τα μέλη της ´Ενωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες των μελών και λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς την κοινωνική ασφάλιση, ειδικότερα στον τομέα της υγείας.

Με τη συνεργασία της ΕΦΤΤ, η εταιρεία διαμόρφωσε ένα σύνολο καλύψεων που αφορούν σε νοσοκομειακή περίθαλψη σε ιδιωτικά και κρατικά νοσηλευτήρια, ενώ περιλαμβάνεται και εξωνοσοκομειακή φροντίδα με πρόβλεψη κάλυψης ιατρικών επισκέψεων, φαρμακοθεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων. Με το ομαδικό πρόγραμμα, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη της ΕΦΤΤ να έχουν πρόσβαση σε παροχές υγείας υψηλής ποιότητας της INTERAMERICAN μέσω του δικτύου υγείας της εταιρείας, σε προνομιακή τιμή.

Το συμβόλαιο μεταξύ της INTERAMERICAN και της Ένωσης Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπεγράφη πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, παρόντων εκ μέρους της ΕΦΤΤ των Μ. Αγγελάκη, προέδρου, Ειρ. Τσαλαπάτη, γεν. γραμματέως και Σ. Αναγνωστόπουλου, αντιπροέδρου, ενώ από την INTERAMERICAN παρευρέθηκαν οι Γ. Πλωμαρίτης, διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων & Corporate Business, Η. Μάλλιος, διευθυντής Πωλήσεων, Ε. Τσιμπλιάρης, Αccmanager Ομαδικών Ασφαλίσεων και από το Γραφείο Πωλήσεων Πειραιά, που διαμεσολάβησε για την ασφάλιση, οι Ε. Τερζάκης, συντονιστής και Σ. Μπαγιάτης, ασφαλιστικός σύμβουλος.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *