Skip to content

Αττικές Διαδρομές και INTERAMERICAN: Μία συνεργασία με αξία για τους χρήστες της Αττικής Οδού

Έχοντας αναπτύξει συνεργασία για οδική βοήθεια με τους μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους της χώρας μας, η INTERAMERICAN προχώρησε πριν λίγο καιρό σε μία ακόμη συμφωνία, με τις Αττικές Διαδρομές, για παροχή σχετικών υπηρεσιών και στην Αττική Οδό. Μιλήσαμε για την αξία της συνεργασίας με τον Φάνη Παπαδημητρίου, διευθυντή κυκλοφορίας και συντήρησης της Αττικής Οδού.

  • Πρόσφατα οι Αττικές Διαδρομές συμφώνησαν συνεργασία με την INTERAMERICAN για υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Ποιό πιστεύετε ότι είναι το όφελος του χρήστη-πελάτη της Αττικής Οδού από αυτή τη συνεργασία;

Φ.Π.: Θεωρώ ότι η συνεργασία των Αττικών Διαδρομών με την INTERAMERICAN αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τους χρήστες της Αττικής Οδού. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που κάποιο όχημα ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης εντός του αυτοκινητόδρομου, ο χρήστης εξασφαλίζει σε χρόνο λιγότερο των 10 λεπτών την επέμβαση του έμπειρου, τεχνικού προσωπικού της INTERAMERICAN, την επιτόπου διόρθωση κάποιας απλής βλάβης, ή τη μεταφορά του εκτός Αττικής Οδού, σε μέρος ασφαλέστερο και χωρίς κανένα κόστος. Ταυτόχρονα, ο διερχόμενος που θα έχει το πρόβλημα, έχει την ευχέρεια είτε να ειδοποιήσει και να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια τη δική του οδική βοήθεια είτε να αξιοποιήσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μπορεί να του προτείνει η INTERAMERICAN, αν το θελήσει.

Εκπαίδευση οδηγών και τεχνικών της INTERAMERICAN Βοηθείας στις εγκαταστάσεις της  Αττικής Οδού.
Εκπαίδευση οδηγών και τεχνικών της INTERAMERICAN Βοηθείας στις εγκαταστάσεις της Αττικής Οδού.
  • Πόσα περιστατικά έχετε σε ετήσια βάση που χρήζουν άμεσης οδικής βοήθειας;

Φ.Π.: Σε ετήσια βάση η εταιρία μας επεμβαίνει σε περίπου 22.000 συμβάντα, εκ των οποίων περίπου τα 10.000 χρήζουν άμεσης οδικής βοήθειας. Οι συνήθεις αιτίες είναι τροχαίο ατύχημα, μηχανική βλάβη, καύσιμα, λάστιχο.

  • Θα μπορούσε η συνεργασία αυτή να επεκταθεί σε τομείς κοινωνικής υπευθυνότητας, όπως για παράδειγμα “ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας”;

Φ.Π.: Είναι στην προοπτική της συνεργασίας μας να επεκταθούμεί και σε δράσεις που αφορούν στο ευρύτερο φάσμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με εκμετάλλευση της εμπειρίας και των δύο εταιριών σε διάφορα συναφή θέματα όπως π.χ. σωστή οδική συμπεριφορά, προληπτική συντήρησης και έλεγχος του αυτοκινήτου –ειδικά στην αρχή του χειμώνα ή του θέρους–, ασφαλής φόρτωση, προγράμματα ασφάλισης οχημάτων και προσώπων κ.λπ. Άλλωστ,ε τόσο οι Αττικές Διαδρομές όσο και η INTERAMERICAN έχουν αναπτύξει έως σήμερα ποικίλες ενέργειες για την ασφαλή οδήγηση και τη βελτίωση της συμπεριφοράς των οδηγών στους δρόμους. Μπορούμε μαζί να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στον τομέα της πρόληψης των ατυχημάτων.

Στη φωτογραφία: Σταθμός της INTERAMERICAN στην Αττική Οδό, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *