Skip to content

Σήμερα η μεγάλη εκδήλωση του MDRT

MDRT DAY, ATHENS 2023
THE GAME CHANGERS

17 Φεβρουαρίου, Ble Pavillon, Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος

Έναρξη στις 16:00 – Έναρξη προσέλευσης στις 15:00

Η Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT, μετά από 3 χρόνια διοργανώνει φέτος την καθιερωμένη Ημέρα του οργανισμού στην Ελλάδα, αφιερωμένη σε ένα κοινό που μοιράζεται την ίδια επαγγελματική κουλτούρα και ταυτόχρονα ανήκει ή θέλει να ανήκει στη μεγάλη παγκόσμια οικογένεια του MDRT.

H Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Επικοινωνίας του MDRT, Σοφία Ζερβουδάκη

Μια εκδήλωση που στόχος της είναι να ενώσει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον και να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους επαγγελματίες που διακρίνονται ήδη στο χώρο.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε για 200 συμμετέχοντες, ώστε να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση και η διάδραση της παρευρισκόμενης ομάδας. ∆ίνοντας πάντα προτεραιότητα στα μέλη, από την Ελλάδα και άλλες γειτονικές χώρες, τους ανθρώπους που πληρούν τις προϋποθέσεις και θα γίνουν φέτος μέλη ή θέλουν να γνωρίσουν το θεσμό ώστε να συνδεθούν & φυσικά την ομάδα των aspirants, εκείνους που στοχεύουν να κατακτήσουν τη θέση τους στο στρογγυλό τραπέζι του MDRT, αλλά ταυτόχρονα και τους ηγέτες που επιθυμούν να εμπνεύσουν τις δικές τους ομάδες προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ομιλητές του αυριανού MDRT DAY

Δείτε την ατζέντα του Συνεδρίου εδώ

Η φράση “From Dusk till Dawn” στον τίτλο της εκδήλωσης χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα, καθώς το κυρίαρχο μήνυμα της ημέρας είναι το ότι “Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και η δουλειά πρέπει να έχει χαρά”.

Στόχος επομένως του event είναι μέσα από έναν συνδυασμό εξαιρετικών Ελλήνων και ξένων ομιλητών να ενωθεί η παρακίνηση με τις καλύτερες επαγγελματικές πρακτικές και ταυτόχρονα να δοθεί τροφή για σκέψη σχετικά με το αύριο και αυτά που έρχονται ώστε το κοινό του MDRT να ονειρευτεί και να σχεδιάσει το μέλλον. Στο κλείσιμο της ημέρας όλα αυτά θα πλαισιωθούν από ένα μεγάλο πάρτι έτσι ώστε κάθε ένας από τους συμμετέχοντες να γιορτάσει όλα εκείνα που έχει καταφέρει και είναι ευγνώμων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, στο Ble Pavillon, Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος, υπό την αιγίδα της HFPA (Hellenic Financial Planners Association) με προβλεπόμενη έναρξη στις 16:00 και έναρξη προσέλευσης στις 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.hfpa.gr/en/mdrt-day-athens-2023-the-game-changers/

Η Πρόεδρος και η Επιτροπή Επικοινωνίας θα χαρούν να σας καλωσορίσουν στην Ημέρα του MDRT με ένα μήνυμα:

“Να θυμάστε, “The Game Changers” είναι οι συνθήκες εκεί έξω, αλλά και όλοι εμείς..”

Η Επιτροπή Επικοινωνίας ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες που εμπράκτως υποστηρίζουν την MDRT Day, Athens 2023: The Game Changers

PLATINUM sponsor: Εθνική Ασφαλιστική GOLD sponsors: Eurolife FFH, Generali, Interamerican, NN SILVER sponsors: Groupama, Mega Brokers, Απόλλων

MDRT MCC, Greece, 2022-2023:

• Σοφία Ζερβουδάκη, Country Chair, Ελλάδα • Ιωάννης Παναγόπουλος, Area Chair, Νότια Ελλάδα • Κατερίνα Χαραλαμπίδου, Area Chair, Βόρεια Ελλάδα • Λουκάς ∆αρζέντας, Local Chair, Independent Brokers-Ανεξάρτητα ∆ίκτυα • Άννα Νιολάκη, Local Chair, Αττική • Θωμάς Πουρλίδας, Local Chair, Θεσσαλονίκη • Νίκος Στυλιανός, Local Chair, Κρήτη • Νίκος ∆αμάλας, Company Chair, Εθνική Ασφαλιστική • Γιάννης Τσαλπαράς, Company Chair, NN Hellas

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *