Skip to content

Δεκάδες διαμεσολαβητές ενημερώθηκαν για την IDD από το insuranceforum.gr

Με απροσδόκητα υψηλή συμμετοχή, άνω των 180 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε το webinar που διοργάνωσε το insuranceforum.gr με τίτλο «Οδηγία IDD – Πρακτικά βήματα για ασφαλιστικά γραφεία».

Η οικονομολόγος Μυρτώ Χαμπάκη, παρουσίασε με απλό και κατανοητό τρόπο τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν τα ασφαλιστικά γραφεία και οι επαγγελματίες του κλάδου προκειμένου για να ικανοποιήσουν τις ποιοτικές απαιτήσεις του νέου πλαισίου λειτουργίας για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Μετά από δεκάδες ερωτήματα των συμμετεχόντων, η κα Χαμπάκη απάντησε για καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου, λίγες μέρες πριν την εφαρμογή της νέας Οδηγίας και εν αναμονή της ενσωμάτωσής της στο Εθνικό Δίκαιο.

Το webinar παρακολούθησαν, στελέχη, εργαζόμενοι και συνεργάτες της INTERLIFE Ασφαλιστικής από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του webinar, η Insurance Innovation ανακοίνωσε την είσοδό της στον συμβουλευτικό τομέα με τη λειτουργία της «Innovation Consulting».

Η Insurance Innovation θα συνεχίσει να διοργανώνει ενημερωτικά webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ειδικά για θέματα υψίστης σημασίας, όπως η εφαρμογή του νέου πλαισίου για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων χωρίς οικονομική συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *