Skip to content

Δωρεάν webinar: Generali, QBE & Allianz για τη Νέα Εποχή της Τεχνολογίας στην Ασφάλιση

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ωριαία δωρεάν διαδραστική διαδικτυακή συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Ιουνίου, στις 10 π.μ. CEST, σε διοργάνωση του Reuters. Για μία ολόκληρη ώρα οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τους τέσσερις εξειδικευμένους στις νέες τεχνολογίες ομιλητές, προερχόμενους από ηγετικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, όπως η Generali και η Allianz, και να υποβάλουν ζωντανά τις ερωτήσεις τους.

Οι δαπάνες τεχνολογίας στον ασφαλιστικό κλάδο αναμένεται να αυξηθούν τουλάχιστον κατά 25% τα επόμενα 3 χρόνια. Ενόψει των εξελισσόμενων απαιτήσεων των πελατών, της ανάπτυξης τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη και της συρρίκνωσης των περιθωρίων κέρδους, οι ασφαλιστές πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σήμερα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αύριο.

Είστε εσείς και η ομάδα σας σίγουροι για την ικανότητά σας να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της αναδυόμενης τεχνολογίας; Στη διαδραστική συνεδρία διαδικτυακού σεμιναρίου θα μπορέσετε να μάθετε, να κάνετε συγκριτική αξιολόγηση και να κάνετε ερωτήσεις.

Εγγραφείτε εδώ δωρεάν – ‘The Next Era of Insurance Technology’

Η συνεδρία διάρκειας 1 ώρας είναι δομημένη έτσι ώστε να είναι διαδραστική με ΖΩΝΤΑΝΕΣ ερωτήσεις από το κοινό, καθώς αυτοί οι ειδικοί της τεχνολογίας συζητούν ποια είναι τα επόμενα βήματα για να γίνετε ένας ασφαλιστής στην ψηφιακή εποχή του αύριο:

  • Simon Pink, UK Head of Emerging TechnologyQBE Ventures
  • Andrea Pietrasanta, Group Head of Data Analytics and Automation SolutionsGenerali
  • Lara Diener, Executive Product Manager, Allianz Global Corporate & Specialty
  • Moderator: Jim Morrish, Founding Partner, Transforma Insights

Περιγραφή:

1. Βήματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να βελτιώσετε τη λειτουργική σας αποτελεσματικότητα, να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των εργαζομένων

2. Τεχνολογίες που πρέπει να προσέχετε ως πιθανούς παράγοντες αλλαγής του παιχνιδιού για τη βιομηχανία, από την τεχνητή νοημοσύνη έως το Metaverse, το λογισμικό blockchain έως το λογισμικό χωρίς κώδικα: αρχίζετε να τις χρησιμοποιείτε; Άλλοι το κάνουν!

3. Συμβουλές για την κρίση ταλέντων και πώς να προσελκύσετε υπαλλήλους με γνώσεις τεχνολογίας για να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των γενεών εργαζομένων και να φέρετε την επιχείρηση στο μέλλον

Επιβεβαιώστε εδώ την εγγραφή σας στο free webinar

Το ξέρατε; – Η παγκόσμια αγορά insurtech προβλέπεται να φτάσει τα 152,43 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030!

Σκεφτείτε ποιες ερωτήσεις θα θέλατε να κάνετε στην ομάδα ειδικών.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *