Skip to content

Εθνική: Αλλαγές στη Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής που στοχεύει στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης και την απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας της, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing της Εταιρίας οργανώνεται πλέον σε επτά ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο και στόχευση:

  • Τέσσερις ομάδες καναλιών Παραγωγής: α) την ομάδα του Ethniki Agency, β) την ομάδα Corporate Sales, γ) την ομάδα Retail Sales και δ) την ομάδα του Bancassurance και
  • Τρεις ομάδες ενίσχυσης των καναλιών Παραγωγής μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου: α) το Marketing, β) την Υποστήριξη Πωλήσεων και γ) την Εκπαίδευση Πωλήσεων

Η Εκπαίδευση Πωλήσεων, που έως τώρα υπαγόταν στην Υποστήριξη Πωλήσεων, πλέον αναβαθμίζεται και στο πλαίσιο της νέας οργάνωσης θα υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει η συνεχής εκπαίδευση στην επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων μας.

Με αυτές τις αλλαγές, ολοκληρώνεται και ο οργανωτικός μετασχηματισμός της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, με την αναβάθμιση του ρόλου των Relationship Managers και την απλοποίηση του μοντέλου υποστήριξης των πελατών και συνεργατών μας.

  • Στη νέα οργανωτική δομή, τις αντίστοιχες ομάδες αναλαμβάνουν:
  • Η κα Ντέμη Διαμαντοπούλου ως Head of Ethniki Agency Sub-Division. Η Ντέμη έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Εθνική Ασφαλιστική όπου ξεκίνησε να εργάζεται το 1997. Η ομάδα του Ethniki Agency ενισχύεται περαιτέρω με την προσθήκη του Βαγγέλη Κόκκινου ως Senior Relationship Manager και Head of Corporate Sales, Ethniki Agency Sub-Division. Ο Βαγγέλης εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2004 και έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία δουλεύοντας κυρίως πάνω σε μεγάλους εταιρικούς κινδύνους και με μεγάλο αριθμό συνεργατών.
  • Η κα Ελίζα Βασιλείου ως Head of Corporate Sales Sub-Division. Η Ελίζα ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική το 2014, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και προέρχεται από την AIG.
  • Ο κ. Άγγελος Μπάρδας ως Head of Retail Sales Sub-Division, εργάζεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 2013 ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στην Attica Bank και την ΑΧΑ.
  • Η κα Αναστασία Νικολοπούλου ως Head of Bancassurance Division. Η Αναστασία εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2022. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και έχει εργαστεί σε ING Greece και ERGO Hellas.
  • Ο κ. Γιάννης Σηφάκης, ως Head of Marketing Division. Με πολυετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό κλάδο, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Εθνικής το 2015, ο Γιάννης είχε εργαστεί σε Citibank, Τράπεζα Πειραιώς, ING Greece και Αγροτική Ασφαλιστική.
  • Ο κ. Μίλτος Τσιάκαλος, ως Head of Sales Operations Sub-Division, ο οποίος αναλαμβάνει από τον Σωτήρη Σοφόπουλο που μετά από 37 χρόνια καταξιωμένης πορείας στην Εθνική αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί από τον ερχόμενο Αύγουστο. Ο Μίλτος βρίσκεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2005 και στη Διεύθυνση Υποστήριξης Πωλήσεων από το 2014.
  • Ο κ. Γεράσιμος Μπόγρης, ως Head of Sales Training Department, ο οποίος εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2006 και διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία τόσο στις ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης και Λοιπών Γενικών Κλάδων όσο και στον Κλάδο Ζωής.
  • Ο κ. Αντώνης Χρηστίδης ως General Manager, Sales & Marketing. Ο Αντώνης εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής το 2022 και προηγουμένως εργάζονταν στην Oliver Wyman.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *