Skip to content

ΕΙΑΣ & Πάντειο Πανεπιστήμιο μαζί, προσφέρουν Πιστοποίηση Εσωτερικών Ελεγκτών

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 το ΕΙΑΣ ξεκινά τη νέα του συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεπιστημίου με την από κοινού δημιουργία ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού Προγράμματος Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, που υποστηρίζεται από ειδικό εκπαιδευτικό υλικό και διενεργείται από έμπειρους και εξειδικευμένους εισηγητές – καθηγητές, στην πλειοψηφία τους μέλη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Διευθύνσεων Εσωτερικού Ελέγχου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης

και Οικονομικών Υπηρεσιών ασφαλιστικών εταιριών αλλά και τραπεζών, σε Μέλη των Ειδικών Επιτροπών Ελέγχου και Διαχείρισης Κινδύνων του Δ.Σ. και σε στελέχη επιχειρήσεων, τα οποία στο πλαίσιο της Διοίκησης οφείλουν να ασκούν εποπτεία και έλεγχο στους τομείς ευθύνης τους.

Το ΕΙΑΣ υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές ότι οι Αιτήσειςτων υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Όλο το κόστος του Προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Το σχεδόν 4μηνο αυτό Πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 125 ωρών και αποτελείται από έξι ενότητες, τις οποίες καλύπτουν δέκα εξειδικευμένοι εισηγητές, διδάσκοντες -σχεδόν όλοι- στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουνίου 2015.

Η ύπαρξη Επιστημονικής Επιτροπής, αποτελούμενης από υψηλού κύρους εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας και της ασφαλιστικής αγοράς, διασφαλίζει την αρτιότητα και το κύρος τόσο του προγράμματος όσο και των εξετάσεων πιστοποίησης, που θα ακολουθήσουν.

Οι εξετάσεις Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων θα βασίζονται στο σύστημα των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και θα γίνουν σύμφωνα με Κανονισμό Εξετάσεων, εγκεκριμένο από την Επιστημονική Επιτροπή.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *