Skip to content

“Εντυπωσιακά αποτελέσματα” προαναγγέλει η Εθνική Ασφαλιστική

Δείπνο μετά ζωντανής μουσικής στο πολυτελές Golf της Γλυφάδας παρέθεσε προς τιμήν των κορυφαίων συνεργατών της η Εθνική Ασφαλιστική την περασμένη Παρασκευή 1/10. Η βραδιά δεν περιείχε βραβεύσεις, ενδεχομένως λόγω κορονοϊού και μέτρων ασφαλείας (αποχή από χειραψίες, εναγκαλισμούς κλπ). Μάλιστα στο χώρο προσέρχονταν μόνο όσοι παρουσίαζαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων Μιχάλης Τάτσης στους ολιγόλεπτους χαιρετισμούς τους υποσχέθηκαν “εντυπωσιακά αποτελέσματα” κατά την παρουσίαση των παραγωγικών στοιχείων εννεαμήνου, που αναμένονται όπως είπαν, σε περίπου ένα εικοσαήμερο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο εξάμηνο του 2021 η Εθνική παρουσίασε αύξηση παραγωγής κατά 11,3%, με τα συνολικά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα να ανέρχονται σε €361,8 εκ. και τα καθαρά κέρδη στα 45,5 εκ., έναντι €15,1 εκ. το α’ εξάμηνο του 2020, περίοδο κατά την οποία είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά λόγω της μείωσης των επιτοκίων προεξόφλησης των ασφαλιστικών αποθεμάτων.

“Σας διαβεβαιώνω ότι η εταιρεία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το δελτίο τύπου που θα βγει για το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι εντυπωσιακό και θα επαναφέρει την εταιρεία εκεί που της αξίζει να βρίσκεται” είπε ο Σταύρος Κωσταντάς, ευχαριστώντας θερμά προσωπικό και συνεργάτες που στήριξαν ακλόνητοι την εταιρεία τα τελευταία δύσκολα χρόνια της πανδημίας αλλά και της αλλαγής του βασικού μετόχου.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *