Skip to content

Ημέρα εκδηλώσεων σήμερα

Τέσσερις σημαντικές διαδικτυακές εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν την ασφαλιστική αγορά πραγματοποιούνται σήμερα με πρώτη και καλύτερη, στις 10.00 π.μ. αυτή της KPMG, στην οποία θα μιλήσει και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Eλλάδος, κ. Φιλίππα Μιχάλη. Θέμα και τίτλος της εκδήλωσης είναι Πανδημία: ευκαιρία για επίτευξη ισότητας στη διοίκηση των επιχειρήσεων; Σύμφωνα με ανακοίνωση της KPMG, η “δική μας” κ. Μιχάλη θα συμμετέχει, και δικαίως, ως ένα θετικό πρότυπο inclusion & diversity. Η εκδήλωση θα διαρκέσει για δύο ώρες και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:

Μπείτε στο link για να εγγραφείτε: https://lnkd.in/dhCACnX

Μια ώρα μετά στις 11.00 π.μ. ξεκινά το Fin Forum 2021, εκδήλωση με θέμα “Διαμορφώνοντας το μέλλον του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού κλάδου”. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

  • Η ανάγκη μετασχηματισμού και οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες
  • Οι αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών
  • Το μέλλον της εργασίας και οι νέες δεξιότητες των στελεχών
  • Ο νέος ανταγωνισμός και τα νέα προϊοντα
  • Τραπεζική εποπτεία και η διαχείριση των αναδυόμενων μη χρηματοοικονομικών κινδύνων.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 17.00 και μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να την παρακολουθήσετε εδώ: finforum.gr

Στις 16.00 ο CEO Interamerican Γιάννης Καντώρος θα συμμετέχει ως ομιλητής στην εκδήλωση Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Η σημασία του Στόχου, που συνδιοργανώνει η Interamerican με την CSR Hellas. H εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 17.30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ

[box]Αφήσαμε για το τέλος τον “βασιλιά” των σημερινών εκδηλώσεων, την μεγάλη εκδήλωση των ΠΣΣΑΣ – Gama Hellas, που ξεκινά σήμερα με τη συμμετοχή έγκριτων Ελλήνων της Αγοράς αλλά και με απευθείας σύνδεση με τις ΗΠΑ και κάποιους πραγματικούς γκουρού της ασφάλισης όπως η Bonnie Godsman, President, GAMA Global, που θα μιλήσει για μια «Νέα Χρονιά, Νέα Ηγεσία: Αλλαγή Προτύπου μετά τον COVID» και τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Ed Deutschlander, CEO, Νorth Star Resource Group, που θα μιλήσει για «Ανάπτυξη, Στρατηγικές και Νοοτροπίες Προσαρμογής σε δύσκολους καιρούς»

Η εκδήλωση θα γίνει με ταυτόχρονη μετάφραση και στο τέλος κάθε ενότητας θα υπάρχει δυνατότητα για live ερωτήσεις. 

Μάθετε εδώ περισσότερα για την εκδήλωση και τον τρόπο εγγραφής. [/box]

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *