Skip to content

Η Μινέττα Ασφαλιστική στο πλευρό των οδηγών δικύκλων με νέα προγράμματα ασφάλισης

Ξεκάθαροι, κατανοητοί όροι και προσιτά ασφάλιστρα είναι το περίγραμμα της ανανεωμένης ασφαλιστικής πρότασης της Μινέττα Ασφαλιστικής προκειμένου να έρθει κοντά στις ανάγκες των οδηγών μηχανών.

Τα νέα προγράμματα Moto Pack προσφέρουν πραγματική κάλυψη απέναντι στους κινδύνους που οι οδηγοί αυτών των οχημάτων αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Μινέττα Ασφαλιστική καλεί το κοινό να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα, αφού πρώτα ενημερωθεί αναλυτικά τόσο για τις βασικές όσο και για τις συμπληρωτικές καλύψεις και καταλήξει στις απαλλαγές που επιθυμεί.

Το Moto Pack 1 είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης ενώ το Moto Pack 2 περιέχει και ασφάλεια πυρός -με αστική ευθύνη από πυρκαγιά έως 50.000 ευρώ και ασφάλεια από φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα, ενώ επεκτείνει τις συμπληρωματικές καλύψεις και σε χώρες της ΕΕ και ΕΟΧ, διαθέτοντας παράλληλα σύστημα αυτόματης επικαιροποίησης της ασφαλισμένης αξίας.

Στις προαιρετικές καλύψεις συγκαταλέγονται η επέκταση της νομικής προστασίας έως του ποσού των 3.000 ευρώ, η οδική και ταξιδιωτική βοήθεια και η MINETTA AID που αφορά σε εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Αναφορικά με τα φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα, η απαλλαγή ανέρχεται στο 1% της ασφαλισμένης αξίας με ελάχιστο ποσό τα 300 ευρώ. Μειώνεται ωστόσο στο μισό στις περιπτώσης επισκευής στα συνεργαζόμενα συνεργεία, ενώ σε περίπτωση ολικής καταστροφής, δεν παρακρατείται.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *