Skip to content

Η Μινέττα χαρίζει 15 μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από τον Ιαβέρη

Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο Μάθημα Ασφαλούς Οδήγησης από την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς (Σ.Ο.Σ.) «Ιαβέρης» δίνει η Μινέττα Ασφαλιστική σε 15 τυχερούς, οι οποίοι θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή MINETTADRIVE και να τη χρησιμοποιήσουν για οδήγηση 400 χλμ. από τις 26 Ιανουαρίου 2018 έως 25 Μαρτίου 2018, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Το Μάθημα Ασφαλούς Οδήγησης περιλαμβάνει θεωρητική Εκπαίδευση κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται σε θέματα οδικής συμπεριφοράς, ανεξαρτήτως του μεταφορικού μέσου, με το οποίο μετακινούνται, αλλά και Πρακτική εκπαίδευση (οδήγηση)  όπου οι εκπαιδευόμενοι βιώνουν δύσκολες καταστάσεις απώλειας ελέγχου, σε πραγματικές συνθήκες, με αυτοκίνητα της Σχολής, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Με την μέθοδο αυτή, διαπιστώνουν τις αδυναμίες τους, αλλάζοντας τρόπο συμπεριφοράς και αντιμετώπισης των καθημερινών κινδύνων, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να εμπλακούν σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *