Skip to content

Η παροιμιώδης τσιγγουνιά του Mr Ikea/ Τεστ αίματος ανιχνεύει το Αλτσχάιμερ/ Εθνικό Σχέδιο για την Καταπολέμηση του Καρκίνου

Ήταν αυτός ο πιο «φθηνός» δισεκατομμυριούχος; Η παροιμιώδης τσιγγουνιά του Mr Ikea

Ο «Mr Ikea» προτιμούσε να είναι γνωστός για το λιτό τρόπο ζωής και την παροιμιώδη τσιγκουνιά, παρά για τα δισεκατομμύριά του. Είναι, άλλωστε, ο μοναδικός που έβγαλε επίσημη διάψευση όταν κάποιο περιοδικό τον ανακήρυξε το 2004 σε πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, υπολογίζοντας ότι η προσωπική του περιουσία είχε πια ξεπεράσει εκείνη του Μπιλ Γκέιτς και του Γουόρεν Μπάφετ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νέο τεστ αίματος μπορεί να ανιχνεύσει το Αλτσχάιμερ έως 3,5 χρόνια πριν την κλινική διάγνωσή του

Επιστήμονες στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος που μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο για νόσο Αλτσχάιμερ έως και 3,5 χρόνια προτού υπάρξει η σχετική κλινική διάγνωση με βάση τα συμπτώματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μελέτη: Εθνικό Σχέδιο για τον Έλεγχο του Καρκίνου: Συστάσεις πολιτικής

Οι προτάσεις για ένα Εθνικό Σχέδιο για την Καταπολέμηση του Καρκίνου (ΕΣΚΚ) βασίζονται στην αυξημένη επιβάρυνση της χώρας από τον καρκίνο, στην βαρύτητα των παραγόντων κινδύνου, στα δημογραφικά δεδομένα και στους διαθέσιμους πόρους για την εφαρμογή του ΕΣΚΚ, στο πλαίσιο της κουλτούρας υγείας της χώρας, του εθνικού συστήματος υγείας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *