Skip to content

Η Generali μαγείρεψε LIVE για να στηρίξει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»!

Mια ιδιαίτερα πρωτότυπη, γιορτινή δράση πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 21/12, η Generali με στόχο την στήριξη του πολύτιμου έργου που προσφέρει ο οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”,  μέσω της σελίδας της στο facebook.

Πιστή στην πεποίθηση μας, ότι το μέλλον της ανθρωπότητας διασφαλίζεται μόνο όταν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, κινητοποιούμε τις δυνάμεις μας, με στόχο να μοιραστούμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Συνδυάζοντας την παράδοση, με την εξέλιξη και τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, ακόμα και σε ένα ψηφιακό περιβάλλον!

Στον κόσμο των social media, ο οποίος πρεσβεύει έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας και διάδρασης, παραμένει πάντα χώρος για την ενεργή συμμετοχή και την δημιουργία μιας κοινότητας ανθρώπων με κοινό σκοπό. Καλέσαμε λοιπόν τους Συνεργάτες και φίλους μας να συνδράμουν με την ψηφιακή τους παρουσία, αλλά και με το κέφι και τις γνώσεις τους, σε μια απλή πράξη αγάπης!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12 στις 20:00, συγκεντρώθηκαν όλοι στην σελίδα facebook της Generali, όπου ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και ο τραγουδιστής  Άκης Παναγιωτίδης ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια LIVE δοκιμασία… που δεν ήταν άλλη, από την ετοιμασία του παραδοσιακού μελομακάρονου! Όμως οι ταλαντούχοι φίλοι μας, είχαν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή πρόκληση… δεν διαθέτουν γνώσεις «υψηλής ζαχαροπλαστική»! Για να ολοκληρώσουν αυτήν την γλυκιά δοκιμασία επιτυχώς, χρειάστηκαν λίγη βοήθεια από το…κοινό!

Από την σελίδα www.facebook.com/GeneraliHellas/ ο κόσμος συμμετείχε στην προσπάθεια, καταθέτοντας με comment τις συμβουλές του. Απάντησε στις ερωτήσεις και απορίες τους, κατευθύνοντας την διαδικασία για να διασφαλίσουν μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βοήθησε τους επίδοξους ζαχαροπλάστες, στέλνοντας σε πραγματικό χρόνο τα δικά του γαστρονομικά μυστικά για τα τέλεια μελομακάρονα και απέξειξε πως ακόμη και μέσω του facebook, μπορούμε να συγκεντρωθούμε, να συνεργαστούμε αποτελεσματικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τον κόσμο λίγο  καλύτερο.

Μαζί με την γλυκιά αυτή προσφορά, η Generali, θα επισφραγίσει την στήριξή της, προσφέροντας εκ μέρους των Συνεργατών και φίλων της μια σημαντική δωρεά, προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας για μια ακόμη χρονιά αρωγός στο έργο ενός οργανισμού που εδώ και 21 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Όλοι μαζί, όπου κι αν βρισκόμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, η Αποστολή μας παραμένει ίδια: να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Μάθετε περισσότερα για την δράση και του έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού» στο: www.hamogelo.gr

Περισσότερα για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Generali, μπορείτε να διαβάσετε στο: www.generali.gr/el/eteriki-kinoniki-efthyni/

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *