Skip to content

Η GT Motive ισχυροποιεί το μέλλον της με την Allianz X

• Η κορυφαία εταιρεία πληροφοριακών δεδομένων αυτοκίνησης σχεδιάζει να συνεχίσει την επεκτατική της δυναμική στην Ευρώπη.
• Η Allianz X ανακοινώνει συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου μετοχών και προωθεί τον ρόλο της GT Motive ως ανεξάρτητης εταιρείας: «Ανοιχτό και Συνεργατικό Οικοσύστημα» παραμένει το κεντρικό σύνθημα της εταιρείας, των υπηρεσιών, καθώς και της ομάδας της.
• Ο ιδρυτικός όμιλος Einsa θα παραμείνει ο μέτοχος μειοψηφίας της GT Motive, διατηρώντας τον διαχειριστικό του ρόλο.

Η GT Motive, μία εταιρεία που εξειδικεύεται στις αποζημιώσεις, στη συντήρηση και στο λογισμικό εκτίμησης ζημιών για τον κλάδο της αυτοκίνησης, ανακοίνωσε την υπογραφή οριστικής συμφωνίας για την αλλαγή ιδιοκτησίας, με την Allianz X (Allianz Group) να αποκτά το πλειοψηφικό μερίδιο σε σχέση με τους τρέχοντες μετόχους, Mitchell και Einsa.

Αυτή η συμμαχία εξακολουθεί να υποστηρίζει τη διεθνή επέκταση της GT Motive και να επιταχύνει τη φιλοδοξία της εταιρείας να γίνει παγκόσμια ηγέτιδα στα πληροφοριακά δεδομένα οχημάτων και στους αυτοματισμούς αποζημιώσεων για τη βιομηχανία επισκευής αυτοκινήτων.

«Η σταθερή πρόοδος μίας εταιρείας -όπως η GT Motive- απαιτεί μακροπρόθεσμο όραμα και δέσμευση, και η GT Motive βρήκε στην Allianz X την καλύτερη υποστήριξη για πολλά χρόνια ακόμη», δήλωσε ο Ángel Martínez, Διευθύνων Σύμβουλος της GT Motive. «Ο ρόλος της GT Motive είναι να υποστηρίζει ασφαλιστές, επισκευαστές και κατασκευαστές αυτοκινήτων στις διαδικασίες αποζημιώσεων και επισκευών. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να είμαστε πιστοί στον σκοπό μας και να συμβάλλουμε -με καινοτόμες, ανοικτές και συνεργατικές τεχνολογίες- στην επιστροφή των αυτοκινήτων στους δρόμους αποτελεσματικά και με τις βέλτιστες συνθήκες ασφάλειας».

«Η GT Motive παρέχει εξαιρετικά ακριβή δεδομένα σε ανταγωνιστικές τιμές και μία από τις πιο ολοκληρωμένες και πελατοκεντρικές πλατφόρμες της αγοράς», δήλωσε ο Dr. Nazim Cetin, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz X. «Διαβλέπουμε τεράστιες προοπτικές αναβάθμισής της σε έναν δυνατό παίκτη της αγοράς. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη ώθηση, και σε αυτό το σημείο είναι που μπορεί να βοηθήσει η Allianz X».

Αυτή η συναλλαγή υπόκειται σε συνήθεις συνθήκες κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένου του εφαρμοστέου κανονιστικού πλαισίου.

Σχετικά με την GT Motive
Η GT Motive, με έδρα τη Μαδρίτη και παρουσία σε 28 χώρες παγκοσμίως, συνιστά μία εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή πληροφοριακών δεδομένων αυτοκίνησης σε βιομηχανίες επισκευής, ασφάλισης, διαχείρισης στόλων και χρηματοδοτικής μίσθωσης. Η GT Motive, οραματιζόμενη ένα πιο ανοιχτό και συνεργατικό οικοσύστημα, παρέχει πρόσβαση σε πληροφοριακά δεδομένα, διευκολύνοντας, έτσι, την ψηφιοποίηση της διαδικασίας αποζημιώσεων και επισκευών. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες, η GT Motive επεξεργάζεται πάνω από 5 εκατομμύρια εκτιμήσεις, κάθε χρόνο, με διαρκή ανάπτυξη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gtmotive.com.

Σχετικά με την Allianz X
Η Allianz X επενδύει σε ψηφιακά πρωτοπόρα οικοσυστήματα που σχετίζονται με την ασφάλιση και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της στρατηγικής ψηφιακής μετάλλαξης του ομίλου Allianz, η Allianz X παρέχει το σημείο διεπαφής μεταξύ των Λειτουργικών Φορέων της Allianz και του ευρύτερου ψηφιακού οικοσυστήματος, συμβάλλοντας, έτσι, στην προώθηση της μετάλλαξης αυτής σε ένα περισσότερο ψηφιακό, αυτοματοποιημένο και διασυνδεδεμένο μέλλον. Ο Όμιλος Allianz, με τη σειρά του, συνιστά έναν από τους κορυφαίους ομίλους ασφαλίσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ιδιωτικούς και εταιρικούς πελάτες, σε περισσότερες από 70 χώρες, απασχολώντας περίπου 150 χιλιάδες εργαζόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Allianz X, επισκεφθείτε την
ιστοσελίδα www.allianzx.com.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *