Skip to content

Η Insurance Beat είναι ο νέος ρυθμός στην ασφάλιση!

Η Insurance Beat είναι μια νέα, σύγχρονη εταιρία, που αλλάζει τον ρυθμό του ασφαλιστικού κλάδου, προσφέροντας στους πελάτες της αξιοπιστία και ασφάλεια. Το δίκτυο μας, που αποτελείται από 1000+ πιστοποιημένους και πλήρως εκπαιδευμένους Συνεργάτες, είναι το κύριο πλεονέκτημά μας στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Οι συνεργασίες μας με τις ασφαλιστικές εταιρίες Wakam και QEL είναι σταθερές και η δέσμευσή μας για παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων υπηρεσιών, στους πελάτες και συνεργάτες μας, παραμένει αμετάβλητη.

Ως εκπρόσωποι και συνεργαζόμενοι με τις ασφαλιστικές εταιρίες Wakam και Qel στην Ελλάδα, οι οποίες υποστηρίζονται από κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως, έχουμε την σιγουριά ότι οι πελάτες και συνεργάτες μας απολαμβάνουν διαρκώς την ασφάλεια και υποστήριξη  που παρέχουν οι ασφαλιστικοί αυτοί οργανισμοί.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της Insurance Beat με κορυφαίες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες του κλάδου οχημάτων της επιτρέπουν να παντρεύει την εμπειρία με την σύγχρονη γνώση και τεχνολογία, προσφέροντας έτσι περισσότερες και εξατομικευμένες καλύψεις!

Είμαστε ο νέος ρυθμός στην ασφάλιση και το αποδεικνύουμε με πράξεις.

Επιθυμείς συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες και παράλληλα πρόσβαση σε συνεχή εκπαίδευση και νέες τεχνολογίες;

Η ομάδα της Insurance Beat είναι στην διάθεση σου.

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ συνεργάτης της Insurance Beat συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

https://www.insurancebeat.gr/gine-synergatis

e: sales@insurancebeat.gr

p: +30 210 9376090

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *